≫ 

Maca tvrdi da ima poslugu i stan u Beogradu: "Treba mi 2.000 evra za život, imam onlajn klijente"

- Dosta novca zarađujem preko, ali i preko svoje firme koja nudi onlajn fitnes treninge - rekla je starleta

  • 15
Maca Diskrecija

Maca Diskrecija Printskrin: Youtube/Senada Nurkić

Starleta Maca Diskrecija nedavno je izjavila da je od para koje je zaradila na sajtu za odrasle pokrenula biznis u Srbiji.

Maca kaže da je završila obuku za fitnes instruktora, te da ima svoje klijente

- Imam otvorenu firmu u Srbiji, završila sam za fitnes instruktora, drugi stepen. Imam svoje klijente sa kojima radim onlajn. Imam i radnu dozvolu, mogu da otvorim privatni fitnes centar - rekla je Maca nedavno u emisiji "Amig Show".

Bosanska starleta, otkrila je još neke detalje iz njene svakodnevnice.

- Za život mi je mesečno potrebno oko 2.000 evra. Imam svoju poslugu, kupila sam stan u Novom Beogradu, automobil. Dosta novca zarađujem preko, ali i preko svoje firme koja nudi onlajn fitnes treninge - rekla je starleta, prenose mediji.

Maca je pričala i da je tražila oca, ali da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

- Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! I kada je Maca napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla - rekla je ranije starletina majka Enesa.

Od malih nogu, Maca je želela da postane poznata i pevala je gde god joj se ukazala prilika. Bila je na audiciji za jedan muzički šou, ali nije prošla ni u drugi krug. Prvi deo nadimka je dobila jer je „umiljata kao mačka“, a drugi jer je u intervjuu za TV Pink BiH na pitanje novinara: „Da li se neki muškarac zbog nje razveo?“ odgovorila: „Nema potrebe za tim. Diskrecija zagarantovana.“

Kako je Maca izgledala u emisiji "Amidži šou", u kojoj se pojavila nakon duže medijske pauze, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Možda i nemamo adekvatnu reč da opišemo silikone Maje Marinković: Ovo je bolje videti nego opisati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BATA

    23. septembar 2021 | 14:51

    Nema potrebe je komentarisati...sve laze ..kakva posluga kakav stan u Srbiji ...ne objavljujte lazne vrsti da deca pomisle da se bave cim se ona bavi da ce tako ziveti ...Lalo je proveriti da li ima firmu ..

  • Ne verujem

    23. septembar 2021 | 14:25

    OVO fitnes instruktor?!Ko normalan bi platio ovoj spodobi za trening ili bilo kakve konsultacije oko toga?!

  • Uroš

    23. septembar 2021 | 16:04

    Znači onaj najstariji zanat se sad naziva - fitnes instruktor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA