Vreme čitanja: oko 1 min.

Đani i njegova supruga platili luksuznu svadbu, pa je otkazali - Slađa otkrila šta je glavni razlog

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bračni par je platio sve unapred, tačnije luksuzni hotel gde su planirali da naprave slavlje, ali će im novac praktično biti zarobljen sve do maja

  • 0
Slađana Trajković, Radiša Trajković Đani

Slađana Trajković, Radiša Trajković Đani Foto: ATA images

Slađa i Radiša Trajković Đani zakazali su svadbeno veselje za oktobar svom starijem sinu Milošu, ali su bili prinuđeni da sve otkažu do proleća.

Bračni par je platio sve unapred, tačnije luksuzni hotel gde su planirali da naprave slavlje, ali će im novac praktično biti zarobljen sve do maja, za kad su odredili novi datum.

Zbog pomeranja slavlja najviše je žao Đanijevom sinu i snaji, koji su želeli da upriliče ceremoniju baš 21. oktobra, kada su se i u opštini zakleli na večnu ljubav prošle godine.

Ovu vest odmah je potvrdila i Slađa, ističući da joj je žao.

- Tačno je, svadba je bila planirana za 21. oktobar, ali smo morali da je odložimo za maj. Videli smo da se mere zatežu, pa smo morali sve da ispoštujemo. Nelogično je da pravimo bilo šta, jer nije tu u pitanju deset ili 15 ljudi, to će biti velika svadba, mnogo naroda. Prvo ćemo spremiti svadbu za Miloša, pa za Marka i redosled ostaje isti kako smo i planirali - objašnjava ona za "24sedam", pa otkriva kako se odvija trudnoća njene druge snaje, verenice mlađeg sina Marka.

- Snaja je super, trudnoća ide kako treba, hvala Bogu. Mlada je, zdrava devojka, daće Bog da sve bude dobro - kazala je Slađa za "24Sedam".

Podsetimo, Đanijev sin Miloš oženio je u oktobru 2020. godine devojku Ninu, a posle venčanja u opštini njihove porodice su se okupili u kući na ručku, gde nije bilo drugih gostiju. U novembru je Trajković unuka Nikolu.

Video: Novi snimak sa Đanijevog nastupa: Peva i ljulja goste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA