Breskvica se verila? Pevačica objavila emotivnu fotografiju, pa zaintrigirala fanove prstenom

"Kad se udaješ? Da li je moguće?", "Da li se to naša omiljena pevačica verila?", neke  su od reakcija fanova na Instagramu

  • 1
Anđela Ignjatović Breskvica

Anđela Ignjatović Breskvica, Foto: Nikola Tomić

Mlada pevačica Anđela Ignjatović (21), poznatija kao Breskvica, nedavno je u javnosti uhvaćena sa novim dečkom, a sada je mnoge zaintrigirala fotografijom koja, po mišljenju mnogih, znači da se verila.

Naime, Anđela je objavila fotografiju na svoj Insta-stori, na kojoj se drži za ruke sa Nikolom. Tu su i šape njihovog psa, ali i emotikon vereničkog prstena.

Društvene mreže su se nakon ovoga usijale, a mnogi su se upitali da li se pevačica zaista verila.

"Kad se udaješ? Da li je moguće?", "Da li se to naša omiljena pevačica verila?", "Vau, prelepa je slika, obožavam te", neke  su od reakcija fanova na Instagramu.

Fotografiju koja je izazvala buru, kao i još neka Breskvičina izdanja, pogledajte u galeriji:

Inače, Breskvica je u početku krila lljubav, a sada se ne libi da pokaže kako uživa sa novim dečkom Nikolom, koji je od nje navodno stariji osam godina.

Izvesni Nikola zaposlen je u policiji, a član je Interventne jedinice. Takođe, izvor je rekao da njen novi izabranik radi i u jednom batajničkom novootvorenom klubu kao obezbeđenje.

Video: Hit intervju Karleuše, šta je rekla o ZG i frci oko Prajda: Mislim da mi se upravo otkopčao brus!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA