≫ 

Koji je ovo put? Maja Marinković iskopirala Anu Korać, pojavila se u istoj emisiji u identičnoj haljini

Pored haljine, zadrugarka je obula crne, kožne čizme, slične Aninim, ali kako nisu potpuno identične, izgleda da Marinkovićeva nije uspela da pronađe isti model

  • 4
Ana Korać Maja Marinković

Ana Korać Maja Marinković Printskrin: Youtube/AmiG Show

 Maja Marinković i Ana Korać su česta tema medija, uglavnom zbog njihovih sličnosti. Majino poslednje izdanje je ponovo podgrejalo priče da kopira Koraćevu.

Naime, nedavno je Marinkovićeva gostovala u emisiji "Amig Show" u crnoj haljini koja je istakla njene grudi. Istu odevnu kombinaciju, ponela je Ana prilikom jednog gostovanja u istoj emisiji.

Pored haljine, zadrugarka je obula crne, kožne čizme, slične Aninim, ali kako nisu potpuno identične, izgleda da Marinkovićeva nije uspela da pronađe isti model.

Ovo nije prvi put da Maja Marinković u potpunosti iskopira stajling Ane Korać. Isto se desilo i na superfinalnoj večeri Zadruge 4, kada je Ana, primetivši istu haljinu kod Maje, postavila sliku i napisala:

- Pa dobro, šta, lagano! Hahahahahaha!

Maja je jednom prilikom prokomentarisala sličnost u oblačenju između nje i Koraćeve, pa oplela po njoj.

- Imalo je nas par istu stvar, ali se uvek spomenem ja. Ja sam tu da drugima podignem cenu ako treba. Meni jedina tema nije garderoba, meni bi bilo zadovoljstvo da se neko oblači kao ja. Videla sam da se priča i o haljini iz Budve, koju nosi pola grada, ali je bitno da se pomenem ja. Volim samouverene žene, za mene to ona nije, a nije ni dobar čovek - rekla je Marinkovićeva ranije.

Podsetimo, i Ana i Maja su imale i istog momka - Marka Janjuševića Janjuša, iako Ana nikada javno ovu informaciju nije potvrdila, ali jeste pokazivala veliku bliskost sa njim, što u rijalitiju, što van njega.

U galeriji u sklopu teksta pogledajte Anine i Majine fotografije.

Video: Možda i nemamo adekvatnu reč da opišemo silikone Maje Marinković: Ovo je bolje videti nego opisati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA