≫ 

Nemanja Stevanović drastično promenio imidž, sada ga mnogi ne bi prepoznali: "Šta ti se desilo?"

"Šta se tebi desilo, bukvalno te nisam prepoznala",  Nikad bolje nisi izgledao, sve pohvale", neki su od komentara na novu Nemanjinu fotografiju

  • 6
Grand specijal Nemanja Stevanović Foto: ATA images

Pevač Nemanja Stevanović, kada se pojavio na javnoj sceni opčinio je lepši pol, a danas se retko pojavljuje, te je iznenađujuća promena koju je napravio, kada je u pitanju njegov imidž.

Naime, nekadašnji takmičar šou-programa "Zvezde Granda" sada je pustio kosu, smršao, ali se i posvetio ribolovu.

On je na svom Insta-storiju objavio fotografiju kako je upecao veliku ribu, a tom prilikom su svi njegovi pratioci ostali u šoku, prvenstveno zbog njegovog izgleda.

"Šta se tebi desilo, bukvalno te nisam prepoznala",  "Nikad bolje nisi izgledao, sve pohvale", "Perfektna promena", "Wow, bravo", samo su neki od komentara.

Podsećanja radi, Nemanja je posebnu popularnost imao 2010. godine, kada je ušao sa koleginicom i tadašnjom devojkom Milenom Ćeranić u rijaliti "Farma". gde su bili žestoko osuđeni od strane naroda zbog njihovih svađa, rasprava i psovki.

U galeriji u sklopu teksta pogledajte najnoviju Nemanjinu fotografiju (4. u nizu), ali i još neka starija izdanja ovog pevača.

Video: Milena Ćeranić posvetila pesmu Ratku Mladiću: Mladiću moj, problem je tvoj što si ti srpski heroj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA