≫ 

Imala je 15 godina, Sava joj je bio profesor, sada su venčani, a Adriana ima jaku poruku o ljubavi

Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao kao profesor na zameni

  • 21

Sava Džehverović i Adriana Kadar venčali su se 18. septembra, a sada je Adriana progovorila o njihovoj ljubavi koja je počela kada je on bio profesor, a ona učenica, što je tada mnoge šokiralo.

Adriana je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, pa ju je neko pitao: "Nakon toliko godina osude, da li smatraš da sada, kada si udata, da si si pobedila sve zle jezike?".

- Pa znaš kako, nisam se ja udala da bih ja bilo kome dokazala nešto, ljubav, ili bilo šta slično. Pre sam se nervirala oko tih hejt komentara i opterećivala sam se šta će ljudi da kažu i sve to - rekla je Adriana.

- Sad, iskreno da kažem, baš me zabole, ali onako baš, zato što sam presrećna i zato što mi je tako lepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me uvo za nekog tamo ko sedi za kompijuterom i piše hejt komentare - dodala je ona.

Podstimo, Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski, kao profesor na zameni. Adriana se zaljubila u Savu na prvi pogled, uprkos tome što je između njih razlika 15 godina, ali i to da je on profesor. Koliko god da se trudila, nije mogla da se odupre svojim emocijama.

Sava nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća. Cenio je to što je Adriana veoma mlada počela da zarađuje radeći kao šminker. U njoj je video dobrotu i čisto srce, ali nije ni slutio da se nešto između njih može dogoditi.

Kada je Sava otišao u Australiju ubrzo su počeli da se dopisuju i neki teški momenti su ih spojili i njihov odnos se produbio.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - rekao je jednom prilikom on.

Kada se Sava vratio iz Australije ubrzo su i započeli vezu, a Adriana je tada imala 15 godina. Svi su bili skeptični kada je veza između njih dvoje počela, kako njihovi roditelji, tako i prijatelji. Adrianina mama je prva prihvatila njihovu vezu i podržala ih.

- Okolina je takva da joj nikada ne možete ugoditi, oni se više i ne trude. Ili ih podržavaju ili ih ne podnose, nema sredine. Zavisno od toga šta nose u sebi. Ako nose ljubav videće ljubav - pričao je Sava ranije.

Šta je Adriana rekla pogledajte u videu na početku teksta, a fotografije sa njene i Savine svadbe u galeriji u tekstu.

Video: Džehverovićkin brat gurnuo glavu mladi pod venčanicu: A posle ga je ona zajahala pred svim gostima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    23. septembar 2021 | 20:59

    Volite se ljudii,samo ljubav..koga briga vise za te nesrecne ljude sto samo komentarisu!

  • 🤷🏻‍♀️

    23. septembar 2021 | 21:04

    Imala je 15 godina? Meni je to sve malo jezivo…

  • DARKO 100%

    23. septembar 2021 | 21:44

    Sta to ima u ljudima tuzno da ulaze u tudje zivote ko to zivi u proslosti mojoj a jos nije umro od sramote Rekao sam u vjetar sam pric'o nikog nije bilo da me cuje lijepu pjesmu ne voli bas svako neko baca kamen na slavuje. TOSE PROESKI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA