≫ 

"Objava na profilu 200€, plus na storiju": Isplivao cenovnik Miljane Kulić, ona tvrdi da je prevara

Kulićeva je objavila prepisku u kojoj vlasnik jednog brenda pita kolika je cena reklame, na šta osoba koja se predstavlja kao ona odgovara

  • 0
Zadruga 5, početak, ulazak Miljana Kulić Foto: ATA Images

Miljana Kulić nedavno je otvorila novi Instagram nalog, pri čemu su članovi njene porodice i prijatelji obavestili svoje pratioce da otprate njen nekadašnji profil, ne objašnjavajući pritom zbog čega je napravila novi.

Upravo to je omogućilo osobi koja je hakovala Miljanin nekadašnji profil da pregovara sa vlasnicima brojnih brendova u pokušaju da zaradi novac, budući da su oni mislili da razgovaraju sa Kulićevom.

Kulićeva je objavila prepisku u kojoj vlasnik jednog brenda pita kolika je cena reklame, na šta osoba koja se predstavlja kao ona odgovara:

"Mogu da odradim reklamu dok ne uđem u 'Zadrugu' u subotu. Storija koliko hoćeš, plus objava na profilu je 200 evra. Statistika je odlična", objavila je Kulićeva prepisku i zamolila sve one koji je i dalje prate na nekadašnjem profilu da otprate isti jer više nije u njenom vlasništvu.

- Ovo nije moj profil više. Otpratite. Prevarant! - poručila je Miljana.

Miljana Kulić Miljanina prepiska sa lažnog profila, Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

Video: Miljana Kulić u ulozi bjuti blogerke: Zlatna maska na licu u stolici na svom tronu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA