≫ 

Futa i Laća poštuju Marininu želju: Oprostiće se samo odabrani, u kapeli neće biti više od 10 ljudi

Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama - naveli su Marinin bivši suprug i sin

  • 6
Marina Tucaković Foto: ATA Images

Naslednik pokojne Marine Tucaković, Milan Radulović, objavio je na društvenim mrežama saopštenje porodice u kom navodi da će se upokojenje održati nakon vikenda, u krugu porodice i najbližih prijatelja uz poštovanje svih epidemioloških mera.

- Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krugu prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi - napisao je Laća i dodao

- Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan - stoji u saopštenju.

Milan Radulović Laća - saopštenje o sahrani Marine Tucaković Saopštenje o sahrani Marine Tucaković, Printskrin: Instagram/laccaofficial

Podsetimo, Marina je svoje poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

- Istina je. Nemojte ništa da me pitate. Hvala vam na razumevanju - potvrdio je tragičnu vest za naš portal Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa.

Video: In memoriam Marina Tucaković: Ostali smo bez najvećeg tekstopisca, autora najpoznatijih hitova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    24. septembar 2021 | 10:43

    Saucesce porodici!Zelim u ovom trenutku i da im kazem svaka cast na postovanju njene zelje i vase odluke!Pokazite primer i ostalim kako je moguce oprostiti se od voljene osobe bez ceremonije i mnogobrojnih znatizeljnih ljudi koji nw dolaze iz postovanja prema preminulom i prema porodici vec da bi imalo sta da vidi i komentarise.

  • 🌞

    24. septembar 2021 | 10:47

    Treba poštovat njenu poslednju želju.🥀🕯

  • Vodolijax

    24. septembar 2021 | 11:58

    Nevolja je najbolji filter za prijatelje....tu se sve raščisti ko je ko tako da me ne čudi brojka od 10 u kapeli.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA