≫ 

Nataša Bekvalac sutra puni 41. godinu: Slavi rođendan u Grčkoj, a uz nju su tri najbitnije osobe

Proslava će biti upriličena u Atini na plaži. Specijalno zbog ovog događaja prostor na plaži će biti dekorisan

  • 5

Pop pevačica Nataša Bekvalac napuniće sutra 41. godinu. Umesto velike žurke Nata se odlučila za proslavu sa sestrama i najbližim prijateljem, i to na obali mora.

Kako Telegraf Jetset saznaje, Bekvalčeva je već otputovala u Grčku gde joj društvo prave sestre Kristina i Tanja kao i najbolji prijatelj sa kojima će sutra obeležiti rođendan.

- Proslava će biti upriličena u Atini na plaži. Specijalno zbog ovog događaja prostor na plaži će biti posebno dekorisan, biće postavljen švedski sto i služiće se vina po želji gostiju. Čak će i muzika biti po želji slavljenice, pa je menadžment hotela angažovao di-džeja koji će celo veče puštati "haus" hitove - govori dobro obavešten izvor.

Kako izvor dalje navodi, društvo će se u večernjim satima premestiti u popularnu atinsku diskoteku.

Oni će se u prestonici Grčke zadržati do početka sledeće nedelje, kada se vraćaju kako bi ona promovisala novu pesmu i spot.

U prilog navodima do kojih smo došli govori Instagram-stori koji je Bekvalčeva objavila u četvrtak, a na kom se vidi snimak mora u okviru koga je napisala "rođendan mi je za dva dana".

Kako bismo poroverili navode do koih smo došli pozvali smo pevačicu, ali do objavljivanja teksta nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac organizovala je prošle godine veliku žurku povodom proslave 40. rođendana na svom salašu u Čeneju. Tada je okupila veliki broj kolega i prijatelja, koji su sa Natom slavili do ranih jutarnjih sati.

Video: U opasnom miniću i visokim štiklama Nataša Bekvalac primila treću dozu vakcine protiv korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA