≫ 

Kija sa Arkanovim sinom uskočila u bazen: Na usporenom snimku svi su primetili dva detalja

"Kija je kao čigra", "Kako su nasmejani i slatki", "Ali grudi u slow motion-u, ćao", samo su neki od komentara fanova

  • 72

Rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar i Vojin Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića, već dva dana objavljuju na svojim Instagram profilima detalje svog vikend druženja u Las Vegasu, a kadrovi kraj bazena su "vreli".

Nakon više fotografija koje pokazuju kako se sunčaju i uživaju u zajedničkom društvu, Kija je na svom profilu objavila video-snimak kako zajedno uskaču u bazen.

Na snimku njih dvoje zajedno trče ka vodi, a kako je snimak usporen, fanovi su prvo primetili Kijino bujno poprsje u bikiniju.

Nakon toga, Kija i Ražnatović su skočili, a dok se on opredelio za poznati bomba skok, Kija se u vazduhu okrenula i pokazala zadnjicu, koja nije promakla obožavaocima.

"Kija je kao čigra", "Grudi, zadnjica, čista desetka", "Kako su nasmejani i slatki", "Ali grudi u slow motion-u, ćao", samo su neki od komentara fanova.

Inače, Kockareva je juče objavila nekoliko fotografija, a jedna je posebno privukla ljudima pažnju. Na njoj je u prvom planu njena savršena zadnjica.

Njeni pratioci na Instagramu su ostavili brojne komentare, a mnogi su spekulisali da je fotku upravo načinio Vojin: " Kad Vojin slika", "Kija, goriš, uživajte Vojin i ti", samo su neki od komentara.

Sudeći po tome da su Kija i Vojin bili sami na bazenu, bez društva, najverovatnije je upravo on i uslikao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA