Veliki povratak Ognjena Nestorovića na male ekrane - evo gde ćete ga sada gledati

- Aktuelnih vesti iz sveta šoubiznisa neće nedostajati kao ni razgovora sa najvećim muzičkim zvezdama na našim prostorima - istakao je voditelj

  • 4
voditelj Ognjen Nestorović televizija K1 Foto: Miloš Nadaždin/K1 Promo

Autor i voditelj Ognjen Nestorović pridružio se timu televizije K1 i od sutra će gledaoci svake subote i nedelje u 14 sati uživati u sumiranju najvažnijih događaja iz zemlje i regiona i iskrenim razgovorima sa poznatima.

Gledaoci su se uželeli njegovih emisija, a i sam Ognjen priznaje da je veoma uzbuđen pred start nove sezone u novom radnom okruženju.

- Veoma sam uzbuđen. Promenio sam tim i ceo kolektiv i raduje me što na televiziji K1 radim sa profesionalcima i eminentnim i priznatim kolegama iz sveta produkcije, realizacije i organizacije. Uz sve to, nisam verovao da ću na jednom mestu sresti toliko ljudi koje poznajem. Najslađe mi je to što se kada dođem na posao doslovno svima javljam - kaže Ognjen.

-  Kada je reč o emisiji „Prvi red“, provereni recept neću menjati, jer je to ono što gledaoci vole.

Otkrio je i neke od tema i sagovornika koje ćemo ovog vikenda gledati u njegovoj emisiji.

- U nove pobede krećem sa meni lično najvažnijom temom - filmom „Toma“. S obzirom na to da je film tek počeo da živi svoj bioskopski život, gledaoci mi pišu sa željom da glumce pitam i ono što drugi nisu. Aktuelnih vesti iz sveta šoubiznisa neće nedostajati kao ni razgovora sa najvećim muzičkim zvezdama na našim prostorima. Na primer, sutra ćete gledati razgovor sa Lepom Brenom koju smo tokom ovog leta pratili na nastupima u Crnoj Gori.

Prethodnih meseci mnogo se pisalo o njegovim televizijskim "transferima", a Ognjen otkriva za čime je tragao.

- Kada su u menadžmentu televizije Manja Grčić i Željko Joksimović, kada su mi kolege Jovana Joksimović, Milan Kalinić, Goca Tržan, Boško Jakovljević, Aleksandra Jeftanović... moram priznati da se nisam dugo dvoumio. Veoma mi je važno to što televizija K1 ima ozbiljnu ideju o kvalitetu programa. Kao što joj i slogan kaže, K1 se gleda bez stida. Istovremeno, autorima se daje prostor da budu slobodni i kreativni što je novinarima veoma važno - ističe Ognjen Nestorović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA