≫ 

Brena je vikala, ja sam joj rekao: "Ti da ćutiš"! Srđan Mobi Dik otkrio sve o sukobu sa folk zvezdom

- Uhapsili su me na aerodromu. Imao sam tu sreću jer nije bilo 500 franaka, jer za 500 dobiješ silne neke zabrane - rekao je Srđan

  • 3
Lepa Brena i Srđan Mobi Dik

Lepa Brena, Srđan Mobi Dik Foto: ATA Images

Srđan Čolić, osnivač i frontmen grupe "Mobi Dik", otkrio je da je malo falilo da dođe do verbalnog sukoba između njega i Lepe Brene, i to nakon što su ga pustili iz policijske stanice.

- Jedna pevačica, koja je dosta poznata sad, kada je počinjala bila je jako mlada i molila je Marinu Tucaković i Futu da snimi ploču. Pošto ona nije imala para onda je njima donosila silne prasiće. Znam da je u to vreme bilo gomila prasetine kod Marine i Fute u kući, i mi smo to ždrali i ždrali. Bili su zaista okej oni, devojka nije imala tad para, bila je jako talentovana i tako je snimila ploču za prasiće - rekao je Srđan.

Prilikom jednog nastupa u inostranstvu, Srđanu se desio peh, koji je mogao skupo da ga košta.

- Sa Brenom sam radio jedan album, ona je uvek bila malo distancirana. Sećam se, već sam imao grupu “Mobi Dik” i putovali smo u inostranstvo na neku grupnu svirku. A nas su stalno mešali sa narodnjacima. Ali to je moralo tako da bude jer u inostranstvu gde ima najviše para tu su pevali narodnjaci, a nas su tražili tad zbog “Kralja kokaina”. Bio je to veliki nastup posle koga su nas isplaćivali u kešu. Kako su oni to skupili sa blagajne meni su dali par hiljada franaka. Pošto su se franci loše kotirali kod nas ja sam imao naviku da na aerodromu zamenim te franke za marke - priča Srđan.

Ispostavilo se, kaže, da je sto franaka bilo lažno.

- I mene uhapse na aerodromu. Imao sam tu sreću jer nije bilo 500, jer za 500 dobiješ silne neke zabrane. Ali su me svakao jedno pola sata ispitivali. Oni ne razumeju engleski, ja ne razumem nemački. To je trajalo dok nije došao moj drug koji je Švajcarac i koji im je objasnio da sam ja pevao i da sam dobio bakšiš i da nisam imao način kako da proverim da li je novčanica prava. Pustili su me pošto je bilo samo sto franaka u pitanju - kaže Srđan.

Usledio je verbalni okršaj sa Brenom, prilikom čega je Srđan uputio pevačici oštre reči..

- U međuvremenu je avion trebalo da poleti i oni su me pustili bukvalno pet minuta pred poletanje. U avionu je bila i Brena. I ona krene da se dere na mene kako ja kao izigravam neku zvezdu. Pritom njen organizator mi je dao te lažne pare. Bio sam na ivici da joj svašta kažem. Samo sam joj rekao – ti da ćutiš molim te, tvoji organizatori dele lažne pare. Ja nisam navikao da idem u zatvor, ako ti jesi onda ti idi - ispričao je Srđan, prenosi Mondo.

U galeriji pogledajte Srđanove i Brenine fotografije.

Video: Brena uživa u krstarenju svojom luksuznom jahtom: Skače u vodu kao malo dete kad se igra na moru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    24. septembar 2021 | 23:41

    Uh, i on je sad kao fraher...

  • BG

    25. septembar 2021 | 06:38

    Koja prica,pa daj Srdjane smisli nesto zabavnije...

  • Тодорић

    25. septembar 2021 | 09:31

    Мало струја,мало Франци,мало лево ,па десно,... ... ... ... ... ... хопа- цупа... ... ... ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA