≫ 

Vlasnik Miljaninog profila otkriva: Kupili smo nalog od Miljane, a ona je pretila mojoj ženi - bolesna je!

- Moja žena je zvala njenu majku, Mariju Kulić, i žena je rekla da je Miljana prevarant i đubre i da neće očima da je vidi - tvrdi vlasnik

  • 3
Miljana Kulić

Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Instagram/miljana__kulic

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić danas je na svom novom Instagram profilu objavila da joj je stari, verifikovani nalog, na kojem je imala preko 50.000 pratilaca hakovan. Vlasnik tog profila objavio je dokaze da je od Miljane legitimno kupio taj Instagram profil, a sada je za Telegraf Jetset otkrio nove šokantne detalje.

Naime, bračni par iz Beograda kupio je od Miljane njen stari profil, jer su želeli da ga upotrebe za potrebe biznisa.

- Mi imamo proizvodnju garderobe i plan nam je da taj profil iskoristimo za posao. Zato smo preko nekih ljudi stupili u kontakt sa Miljanom i kupili od nje profil. Dogovorili smo se da nam ga proda za 800 evra, a onda je počela prošlog petka da nas napinje za novac. Mi smo požurili i uplatili novac, o čemu imam sve dokaze, tako da profil nije hakovan - objasnio je vlasnik za Telegraf Jetset, koji je želeo da ostane anoniman (identitet poznat redakciji Telegrafa).

Kako je dalje naveo, problem je nastao odmah po kupovini, jer je ona počela da priča da je profil hakovan.

- Mi smo profil kupili i hteli da ga preimenujemo u naziv naše firme, ali smo morali da sačekamo jer je profil bio verifikovan na njeno ime. Tek danas je skinuta verifikacija naloga i to je jedini razlog zbog čega se profil i dalje zvao Miljana Kulić. Ona je to upotrebila da bi pričala gluposti kako je profil hakovan i kako neko zarađuje novac preko tog profila, a ona je dobila novac za taj profil - objašnjava vlasnik i nastavlja:

- Moja žena je zvala njenu majku, Mariju Kulić, i žena je rekla da je Miljana prevarant i đubre i da neće očima da je vidi.

Kako dalje sadašnji vlasnik Miljaninog profila navodi, Miljana je čak pretila njegovoj supruzi.

- Pretila je mojoj supruzi, rekla joj je da će joj hakovati profil koji smo kupili i da će zadržati novac. Ne znam zbog čega je pretila, ona je bolesna.

Podsetimo, danas je na starom profilu Miljane Kulić objavljena uplatnica, koja dokazuje da je Miljana dobila novac za prodaju profila.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Miljanom, kako bismo proverili navode vlasnika, ali ona do objavljivanja teksta nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Video: Iscurili snimci razgovora: Miljana Kulić duguje 700 evra Filipu Caru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA