≫ 

Iscurili šokantni snimci razgovora! Miljana Caru duguje 700€, Subotićevoj tražila pare na kamatu pre Zadruge

Čovek koji poseduje Miljanin Instagram profil priložio je audio-snimke i poruke, koji dokazuju da je Miljana tražila novac

  • 13

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić prodala je svoj stari Instagram profil i potom optužila nove vlasnike da su isti hakovali. Nakon što je vlasnik dokazao da je legitimno kupio profil od Kulićeve, izneo je šokantne detalje koje je pronašao na njenom profilu.

Čovek koji je, kako je naveo, vlasnik butika i zbog toga je kupio profil od Miljane, tvrdi da Miljana duguje novac zelenašima, ali i aktuelnim zadrugarima Filipu Caru i Aleksandri Subotić.

- Nisam imao nameru da razotkrivam čime se sve bavila i sa kakvim ljudima je u kontaktu, ali ona me je na to naterala svojim ponašanjem - rekao je vlasnik, koji je želeo da ostane anoniman (identitet poznat redakciji Telegrafa).

Kako je dalje naveo za Telegraf Jetset, postoje brojni audio zapisi i pisane poruke, u kojima Miljana traži novac na zajam.

- Od Filipa Cara uzela je 700 evra, pa je on jurio da mu vrati. Od Aleksandre Subotić je tražila novac na kamatu, pa kad je ova odbila, onda ju je pitala da je poveže sa kamatašima. Duguje i nekim zelenašima iz Niša, juri ljude za hiljadu dinara, strašno - objasnio je vlasnik.

U prilog ovim navodima, čovek koji poseduje Miljanin profil priložio je audio-snimke i poruke, koji dokazuju da je Miljana tražila novac.

- Ne tvoj suprug, pošto je na poslovnom putu, nego da mi daš kontakt nekog u Beogradu, za koga znaš da ima novac. Nije problem, potpisaću ugovor i 15. kad dobijem novac častiću ga 500 evra - rekla je Kulićeva u dopisivanju sa Aleksandrom Subotić.

Potom u snimcima koje je Filip Car uputio Miljani, on više puta traži svoj novac nazad i tvrdi da joj je pozajmio 700 evra.

- Miljana, odgovori mi, ne razumem te, jel imaš novca da mi vratiš ili nemaš? Dao sam ti pare da ne zalažeš telefon i da ne uzimaš od kamataša, i ti mi ovo napraviš. Meni isto novci trebaju, to su moji novci. Ja nisam neko ko će te davati u novine i govoriti kakva si ti ispala. Pomogao sam ti kada ti je trebalo pomoći. Da li mi možeš vratiti moj novac? Ni više, ni manje, nego 700 evra, koliko sam ti dao - rekao je, između ostalog, Car.

Snimke razgovora sa Filipom Carom poslušajte u videu na početku teksta, a razgovor sa Aleksandrom Subotić u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA