≫ 

Maca zarađuje i kao voditelj rijalitija: Normalno da uzimam novac, imam zvanje i obrazovanje

Iako je glumac, Marinković ima dobru zaradu i od Zadruge

  • 19
Mina Vrbaški, Milica Kemez, Dragan Marinković Maca Printskrin: Zadruga Official

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca otvorio je dušu o voditeljskom poslu i progovorio o novcu koji dobija od toga, a osvrnuo se i na učesnike rijalitija.

Naime, on je istakao da je obrazovan i da zaslužuje pristojnu zaradu, svi gledaju rijaliti koliko god govorili da ne gledaju.

- Normalno da uzimam novac. Ja imam zvanje, znanje i obrazovanje! Ja stvaram! Bio sam u rijalitijima sa obe strane kamere i uvek sam uzimao novac. Svi vole rijaliti, koga više folirate. Koja je razlika kad je žurka u “Zadruzi” utorkom i slučaj na Filmskim Susretima u Nišu? Svi to gledaju, to je naša stvarnost! - tvrdi Maca.

Voditelj je prokomentarisao i ulesnike rijalitija, te ih uporedio sa društvom na Balkanu.

- Mislim da sam na ovo pitanje odgovorio u prethodnom odgovoru. To je tako, pa i nastava je online. Meni su deca bila poslednja nada, uteha i spas. Ovo je projekat da se deca zatupljuju, da se svi zatupljuju, da se glorifikuju razne stvari. Sebe ne smatram tim delom populacije, ja i meni slični smo kolateralna šteta te stoke koja obitava na ovim prostorima, kolju se, tuku, pale kuće, j**u mater jedan drugom, puni su lažnog morala i predrasuda. Sve što vidite unutra to je tako jednostavno – j**e kumu ženu, ne priča sa bratom, sa ocem je na sudu, a mene pita što ne postim ?! To je definicija društva na Balkanu - tvrdi voditelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. septembar 2021 | 20:17

    Zvanje i znanje ,ja bi sve vas sa vasim zvanjem i znanjem na imanje,danas nije tesko biti voditelj i glumac kad su u drustvu nakaradne vrednosti nekad si morao proci i sito i reseto i edukaciju da bi postao to a danas sto si bezobrazniji to si uspesniji

  • Komentar

    24. septembar 2021 | 20:49

    A sta je ovaj lik hteo da kaze? Meni njegova gestakulacija i akcenat paraju usi i oci... Ne prija mi kao pojava... Obrazovan? Hmmm....

  • Мргуд

    24. septembar 2021 | 21:41

    Какав лик ,овај глумац се баш доказао у прошлости у својим испадима ,сада он служи за пример овим младим људима.министарство културе коригуј неке ствари,остаћемо без талената убудућности.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA