≫ 

Miljana se vraća u Zadrugu: Evo kada ćemo ponovo gledati Kulićevu u Beloj kući

Kulićeva je nedavno slala pismo produkciji rijalitija gde je molila da se vrati i izvinjavala se zbog ucene koju je postavila

  • 9
Zadruga 5, početak, ulazak

Miljana Kulić Foto: ATA Images

Nakon diskfalifikacije, Miljana Kulić otkrila je tačan datum kada će se vratiti u "Zadrugu", te je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom.

- Dragi moji, u subotu mi je rođendan. Ja sam bila ubeđena da je 25. septembar petak... Dakle, u Zadrugu ulazim sledeće subote. Jedva čekam. Volim vas - poručila je Miljana.

Kulićeva je nedavno slala pismo produkciji rijalitija gde je molila da se vrati i izvinjavala se zbog ucene koju je postavila, a to je da njen sin sa njom bude u šou programu.

Ona je diskvalifikovana nakon što je podmetnula požar u Rajskom vrtu, te je na taj način ugrozila i bezbednost ostalih ukućana, ali joj se produkcija i ovog puta oprostila.

Inače, Rijaliti-zvezda Miljana Kulić danas je na svom novom Instagram profilu objavila da joj je stari, verifikovani nalog, na kojem je imala preko 50.000 pratilaca hakovan. Vlasnik tog profila objavio je dokaze da je od Miljane legitimno kupio taj Instagram profil, a sada je za Telegraf Jetset otkrio nove šokantne detalje.

Miljana Kulić

Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

Bračni par iz Beograda kupio je od Miljane njen stari profil, jer su želeli da ga upotrebe za potrebe biznisa.

- Mi imamo proizvodnju garderobe i plan nam je da taj profil iskoristimo za posao. Zato smo preko nekih ljudi stupili u kontakt sa Miljanom i kupili od nje profil. Dogovorili smo se da nam ga proda za 800 evra, a onda je počela prošlog petka da nas napinje za novac. Mi smo požurili i uplatili novac, o čemu imam sve dokaze, tako da profil nije hakovan - objasnio je vlasnik za Telegraf Jetset, koji je želeo da ostane anoniman (identitet poznat redakciji Telegrafa).

- Mi smo profil kupili i hteli da ga preimenujemo u naziv naše firme, ali smo morali da sačekamo jer je profil bio verifikovan na njeno ime. Tek danas je skinuta verifikacija naloga i to je jedini razlog zbog čega se profil i dalje zvao Miljana Kulić. Ona je to upotrebila da bi pričala gluposti kako je profil hakovan i kako neko zarađuje novac preko tog profila, a ona je dobila novac za taj profil - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    24. septembar 2021 | 19:36

    E,samo ona im fali...i onako je tamo zivo rasulo,raspad sistema.Da mi je samo znati gde ih pronalaze?

  • Če

    24. septembar 2021 | 19:52

    Darvine jel teorija zvanicna.Sad vidimo da je tacna

  • Pakistanac

    24. septembar 2021 | 19:47

    Kolika moras biti budala da bi to gledao!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA