≫ 

Mile Kitić: Ljudi su se pitali da li je moguće da je Elena moja ćerka... Ona je u drugom svetu

- Ona je u drugom svetu, drugu muziku peva, ima drugačija razmišljanja. Nisam se mešao, Marta ponekad, ali ni ona mnogo. Pustili smo da sama bira - ističe Mile

  • 9
Mile Kitić, Elena Kitić

Mile Kitić, Elena Kitić Foto: ATA Images

Folker Mile Kitić rešio je da se ne meša u život njegove ćerke Elene, koja je krenula njegovim muzičkim stopama, ali u drugom žanru i smeru.

Mile je istakao da njegova reč nikada nije bila poslednja i da je tu samo da posavetuje dete i ne donosi odluke u njeno ime.

Pevač ima dovoljno poverenja u nju i zna šta ona hoće i može, pa se samim tim on i njegova supruga, pevačica Marta Savić, uglavnom drže po strani.

- Dok je bila mlađa, ni tada nisam mogao da utičem na njen izbor. Čak ni Marta. Bili su komentari: "Da li je moguće da je ovo ćerka Mileta Kitića?". Ona je u drugom svetu, drugu muziku peva, ima drugačija razmišljanja. Nisam se mešao, Marta ponekad, ali ni ona mnogo. Pustili smo da sama bira - ispričao je Mile.

- Sreću je imala što ima nas i što nije morala da ide kroz neka takmičenja koja su stresna za mlade ljude. Izabrala je tu svoju ekipu Bubu, Džalu, Rastu, Cobija, Dva Bona… Ne bih se petljao u to - objasnio je Kitić za Nova.rs.

Inače, Miletova ćerka Elena ima 24 godine. Nekoliko godina uživa popularnost među mlađom publikom, koja uglavnom sluša njene trep pesme.

U galeriji pogledajte Elenine fotografije.

Video: Ovo će izazvati zemljotres i napolju i unutra: Fran se izlanuo i priznao da je u vezi s Elenom Kitić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    25. septembar 2021 | 09:55

    Vec nekoliko godina,uziva popularnost,medju mladjom publikom?Aha,kako da ne.

  • Nina

    25. septembar 2021 | 09:56

    I ja sam mladja generacija a ni jednu njenu pesmu ne znam.

  • Istina

    25. septembar 2021 | 10:42

    Necu ko.entarisati Mileta jer me ne zanima ta vrsta Musiker, al hocu da kazem on je upravo priznao kako deca pevaca budu pevaci deca fudbalera fudbaleri , deca glumaca glumci a sto je najgore deca politicara postaju politicari a niko od njih nije stvoren za to dok nam talentivana deca zuje po gradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA