Mina oplela po Maji: Nijedan muškarac je nije priznao za devojku, da nije smešno bilo bi žalosno

- Prevario ju je dečko, koji joj nije dečko, a brani je dečko koji je spavao sa njom od dečka, koji je isto spavao sa njom, a nije joj dečko... Je l' me za nju pitate? - oštra je Mina

  • 3
Mina Vrbaški, Maja Marinković Foto: Nikola Tomić, Red TV

Nakon što je Maja Marinković sinoć tokom gostovanja u emisiji ''Pitam za druga'' brutalno odgovorila Mini Vrbaški na izjave da je ona savetovala Marijani Zonjić da se u rijalitiju ''zakači'' za Marka Janjuševiča Janjuša, bivša zadrugarka joj je uzvratila u svom stilu.

Naime, Maja je na Minine izjave odgovorila da je davno prestala da komentariše spletke devojke od 2.000 dinara, a ovim povodom se oglasila Vrbaški.

- Prevario ju je dečko, koji joj nije dečko, a brani je dečko koji je spavao sa njom od dečka, koji je isto spavao sa njom, a nije joj dečko... Je l' me za nju pitate? - počela je oštro Mina.

- Pa šta reći o devojci koja je pokazala to što je pokazala, nekako mi je ispod časti, ali kad me već pitate reći ću vam ono što sam već i rekla, a to je da ona nema ništa svoje! Kopira druge devojke po oblačenju i stajlingu, prosto želi da bude neko drugi... Promenila je svoj lični opis za zadnje tri godine da ne liči na sebe što imamo prilike da vidimo po društvenim mrežama...

- Osoba koju nijedan muškarac nije priznao za svoju devojku, a kako imamo prilike da gledamo sada se svi ograđuju od nje... Prosto da nije smešno bilo bi žalosno -  ispričala je Mina za Pink.rs.

Inače, Maja je tokom gostovanja u pomenutoj emisiji na Red TV osula paljbu po bivšem dečku Janjušu i ljutoj rivalki Ani Korać.

- Kad smo mu javili za trudnoću, promenio je broj. Rekao mi je kad smo se videli da rodim ako hoću... On je meni uplatio tih 30.000 dinara koje toliko veliča. Slikao se sa Aninim psom i napisao da je to njegov sin, a znao je da sutradan ja idem na kiretažu.

- Napisao je da ide sa Anom da kupi kolica za njenog psa. To je monstruozno, ako je Ana znala, to je dno dna i ona će sutra postati majka - ispričala je Maja.

U galeriji pogledajte Majine i Anine fotografije.

Video: Filip Car i Stanija potvrdili da je Maja abortirala Janjuševo dete: On se tada slikao s Anom Korać

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trv

    25. septembar 2021 | 18:18

    Iako mi se nije svidjalo tvoje ponasanje u zadruzi za ovo ti svaka cast.Sve sto si izjavila je istina.Prvo ti si prirodna lepotica a Maja operisana i opet nije lepotica.Ti koliko toliko imas znabja a ona nezna ni na sat.Za tebe kaze da kostas 2000 dinara a ona jadna placa da neko bude sa njom i to bome podebelo.Zato Mina uzivaj u zivotu.

  • Boban

    25. septembar 2021 | 18:41

    Sta imaju da komentarisu jedna drugu,kad su obe iste.

  • Sale

    25. septembar 2021 | 18:37

    Ne dao ti Bog,ni jednu ni drugu,da ti budu u kucu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA