≫ 

Luna Đogani: Ja mogu da pričam 3 dana o pogrešnim iskustvima sa muškarcima, mnogo su me lagali

Đoganijeva je shvatila da su je ranije privlačili muškarci koji nisu bili dobar izbor za nju, kao i da ima veoma loše isustvo

  • 37
Luna Đogani Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Sikter Shorts

Pobednica "Zadruge 2", pevačica i jutjuberka Luna Đogani gostovala je u emisji "Magazin In" i tom prilikom ispričala kako se trenutno oseća, o svom odnosu sa suprugom Markom Miljkovićem, kao i o ljudima koji su je povredili.

Naime, Luna je shvatila da su je ranije privlačili muškarci koji nisu bili dobar izbor za nju, kao i da ima veoma loše isustvo.

- Ja mogu da pričam 3 dana o pogrešnim iskustvima sa muškarcima. Ima to nešto što te privlači da je loše, ali uradiš. Uvek me je ranije privlačilo nešto što nije dobro za mene - rekla je Luna.

Luna se osvrnula i na ljubavne lomove kroz koje je prolazila, pa je ovom prilikom prokomentarisala i muškarce koji su je razočarali.

- Poverujem u to prvo, pa tek posle shvatim da su oni ono treće i tu se razočaram. Mnogo su me lagali, mnogo - rekla je Đoganijeva i dodala:

- Ne mogu ja da budem normalna kada nisam - rekla je Luna, u emisiji "Magazin In".

(Tekegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA