≫ 

Zlata priznala zašto izaziva bes u muškarcima: Čim osetim da nema strasti ja krenem da pravim haos

- Probala sam da budem fina, svi smo u ljubavi grešili - rekla je ona

  • 1

Pevačica Zlata Petrović je u emisiji istakla da izaziva bes u muškarcima, i da se nikada nije menjala zbog drugih.

- Za mene ništa nije pogrešno, što je trebalo, trebalo je sve je bilo u pravo vreme na pravom mestu. Ja nisam nekog zdravog razuma, pa tako biram sličnog sebi. Vidimo ono što ne vidimo kod nas, vidimo preko puta nas, rekla je Zlata i dodala da ne treba slušati okolinu - rekla je Zlata.

- Ne treba da slušamo okolinu. Nikada se ne bih menjala jer ne znam. Probala sam da budem fina, pričamo o ljubavi, svi smo u ljubavi grešili. Odem sa nekim gospodinom i budem fina i kažem Bože sačuvaj. Šta ja ovde tražim. Prosto mi je žao čoveka preko puta. Ja sam rekla posle toga budi luda, pripadaš toj kategoriji i ne možeš drugačije. Ja sam živela 5-6 godina sa svojim partnerima, ne znam šta se desi kada pređeš 20 godina - rekla je Zlata.

Zlata je priznala i da u muškarcima izaziva bes.

- Ja izazovem bes u ljudima. Čim osetim da nema strasti ja krenem da pravim haos. Čovek krene da bude to to ja želim i onda ulazimo u patologiju i to postaje užaš. Moraš da pobegneš ili se to završava tragično - zaključila je Zlata u emisiji "Magazin In".

Video: Zlata Petrović objasnila kako je pijana jurila zeca po kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA