≫ 

Milan progovorio o prekidu druženju sa Kijom: Sve je bilo na silu, to nije ni bilo prijateljstvo!

Osim što je otkrio detalje svađe sa Kockarevom, Milan je priznao i da uvek plače zbog životne priče Milice Kemez

  • 20
Rođendan Milana Miloševića Foto: Nikola Tomić

Voditelj Milan Milošević koji više nije u dobrim odnosima sa Kijom Kockar otkrio je zbog čega su se udaljili i kako mu je učešće u rijalitiju promenilo život.

Naime, njih voje su se još tokom "Zadruge 1" družili, ali je kasnije došlo do toga da su se dobri prijatelji ipak udaljili.

- Sve što se izdešavalo između nas dvoje, nije ni bilo prijateljstvo, mi smo bili prijatelji u rijalitiju, ja sam stao iza nje, zbog njene priče, ali kasnije su nam se putevi razišli, ali sve mislim da je bilo na silu, da to nije bilo iskreno. Svako je krenuo svojim putem, došlo je do nekih nesuglasica tokom učešća njene majke, ona je meni zamerila neke stvari, ali ja nisam hteo da se raspravljam. Nekad komentarišemo dešavanja na estradi, čujemo se, čestitamo posebne dane, ali nije to kao pre - ispričao je Milošević za Srpski Telegraf.

Osim što je otkrio detalje svađe sa Kockarevom, Milan je priznao i da uvek plače zbog životne priče Milice Kemez. 

- Sve kazne se pišu, ako kažem ,,Bićete kažnjeni", to se ne piše, ali ako kažem da su kažnjeni nedeljnim honorarom, to jeste. Sada je razlika u broju učesnika, nekoliko puta sam pričao, najviše me je pogodila priča Milice Kemez, a kada je opet ušla u rijaliti i kada je ponovo pričala, jako je teško to za slušati, ona priča na takav način da ne možeš da ostaneš ravnodušan. Ja ne mogu da sakrijem suzu, pustim u emisiji suzu - ispričao je Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    26. septembar 2021 | 08:33

    Uz Kiju su se svi slepali zbog malo slave, zato ih skida, jedno po jedno.

  • Sanja

    26. septembar 2021 | 12:36

    Ovaj novopečeni voditelj je deluje kao zla i pokvarena osoba i mislim da se na njega jednom odnosila Kijina izjava da joj neki ljudi glume prijatelje samo da mi mogli da prodaju novinama njenu intimu. Za nekog je druzenje zadovoljstvo, a za nekog na silu jer je biznis.

  • Goran

    26. septembar 2021 | 09:30

    Lepo je objasnila da su svi bili dobri sa njom posle Z samo iz koristi.Posle Z4 videla je mnoge stvari I pocela da se distancing od njih.Zato sad svi pene , a ona cuti I uziva u L A .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA