≫ 

Bivši muž Maraje Keri ide na pauzu, nakon što je za 10 meseci dobio 4 deteta: "Malo ću da odmorim"

Velika porodica je sve što je oduvek želeo

  • 1
Nick Cannon, Nik Kenon

Nik Kenon / Foto: Profimedia/Jean-Baptiste LACROIX

Komičar i voditelj Nik Kenon (40) ima sedmoro dece, od čega je četvoro dobio za samo 10 meseci!

Ne, nije reč o šali, ali Niku je sada, kako je istakao, potrebna pauza i odmor.

- Terapeut mi je rekao da bi trebalo da budem u celibatu. U redu, uzeću pauzu. Odmoriću se od pravljenja dece - rekao je u intervjuu za Entertainment Tonight.

Nik je ispričao i da je velika porodica sve što je oduvek želeo da ima, pošto dolazi iz jedne takve i na takav način je odgojen.

- Osećam veliku ljubav prema deci i porodici. I ja želim veliku porodicu - rekao je komičar, koji je ranije istakao da namerno ima sedmoro dece, odnosno da se nijedno nije slučajno dedilo.

Kao što je iz priloženog i jasno, Nik praktikuje poliamoriju, što znači da održava intimne odnose sa više osoba, uz znanje i pristanak svih partnera.

Tako, Kenon gradi porodicu sa tri žene - Ebi De La Rosom, Britani Bel i Alisom Skot.

Nik je u decembru sa Britani dobio drugo dete, ćerku; 14. juna dobio je muške blizance sa Abi De La Rosom, dok s manekenkom Britany Bel ima ćerku Pauvrful Kvin i sina Goldena. Otac je i blizanaca Morokona i Monro, koje je pre deset godina dobio u braku s pevačicom Marajom Keri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    27. septembar 2021 | 09:13

    Covek bio vredan, zaradio pare i sad ulaze gde treba. obezbedio je sve 3 žene i svu decu, tako da, samo udri, ne osvrce se on na one lazne moraliste, što žive sa jednim kucetom ili max jedno dete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA