≫ 

Miljana se oglasila nakon priče da je Mariji pozlilo tokom rođendana: Evo u kakvom je stvarno stanju

- Terala sam inat zbog Zole. Sada sam se dogovorila sa Velikom šeficom, a što se pisma tiče, ne bih mnogo da to komentarišem, ali jeste uticalo na moj povratak - istakla je Miljana za naš portal

  • 5
Miljana Marija Kulić, Amidži šou

Miljana, Marija Kulić Foto: A. Nalbantjan

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić priča da je njena majka Marija dobro, te da su netačni navodi da je pala u nesvest prošle noći, na proslavi njenog 28. rođendana.

- Apsolutno se ništa nije dogodilo. Da se nešto desilo, sigurno ne bih lumpovala do 6 ujutru, znajući da mojoj majci nije dobro. Dakle, to su notorne laži! Do 6 sam bila u gradu sa sestrama. U hotelu u kojem smo bile, nastupio je pevač Bojan Savić. Sjajan je, napravio je odličnu atmosferu - počela je Miljana za Telegraf Jetset.

Upitali smo Miljanu kakvo je zdravstveno stanje njenih roditelja.

- Odlično je, ide sve na bolje. Idu 5. oktobra na pet-sken u Tursku. Nedavno su bili na pet-skenu u Sremskoj Kamenici, sve je u redu, magnetna rezonanca i ultrazvuk ne pokazuju malignitet - ohrabrujuće su vesti koje nam je Kulićeva saopštila.

Temperamentna Nišlijka, potom je otkrila da uskoro ulazi u Zadrugu, iako je nedavno diskvalifikovana iz tog rijaliti-programa.

- Sledeće subote ulazim u Zadrugu. Trebalo je juče da uđem, ali 6 godina nisam slavila rođendan sa porodicom, pa sam iskoristila priliku, a inače sam se prehladila, ubila me promaja. Zapušen mi je nos, imala sam temperatutu i bila pod antibioticima, ali testirala sam se, nije korona - rekla je Miljana.

Kulićeva nije mnogo detaljisala kako je uspela da nađe zajednički jezik sa produkcijom, nakon diskvalifikacije, a upitana je za pismo koje je nedavno uputila čelnicima TV Pink.

- Terala sam inat zbog Zole. Sada sam se dogovorila sa Velikom šeficom, a što se pisma tiče, ne bih mnogo da to komentarišem, ali jeste uticalo na moj povratak - istakla je Miljana za naš portal.

Fotografije Miljane u provodu, kao i još neke njene fotke, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Iscurili snimci razgovora: Miljana Kulić duguje 700 evra Filipu Caru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    26. septembar 2021 | 16:18

    Foliranti. Pisalo se kako joj je majka bolesna a u stvari je samo bila kod plastičara na zatezanje i pumpanje. Ko još njima veruje

  • Zagondžija

    26. septembar 2021 | 16:15

    Ova Miljana je samo za grupnjak stvorena nizašta drugo 😤

  • Mikic

    26. septembar 2021 | 17:31

    Ovo bi trebalo da ima svaka kuca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA