Miljana napravila lom na rođendanu, gosti zanemeli kad je zapevala Cecin hit!

Zapevala je prelepu baladu Cece Ražnatović, ''Trula višnja'', a imala je i pratnju

  • 10

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić sinoć je, 25. septembra proslavila 28. rođendan, a tom prilikom je, što je sasvim i očekivano, zapevala.

Slavlje je bilo organizovano u Nišu, a najbliži prijatelji i porodica bili su uz Miljanu. Ona nije krila sreću zbog toga, s obzirom da prethodnih šest godina nije slavila rođendan sa porodicom, zbog rijaltii programa.

Miljana se u jednom trenutku, naravno, latila mikrofona, kako bi pokazala svoje estradne sposobnosti i zagrejala atmosferu.

Zapevala je prelepu baladu Cece Ražnatović, ''Trula višnja'', a imala je i pratnju.

Pridružio joj se pevač Bojan Savić, u čijem je zagrljaju otpevala jedan deo pesme.

Podsetimo, Miljana je na svom Instagram profilu sve vreme objavljivala video snimke i pokazala svojim pratiocima kakva je atmosfera na rođendanu.

Hrane je bilo u izobilju, a tu su bili Marija i Siniša Kulić koji su se sve vreme grlili i veselili se zajedno.

Mali Željko je prisustvovao proslavi, a Miljana nije krila oduševljenje i sreću što su svi na okupu pa se hvalila koliko se dobro provode.

Pogledajte video na početku teksta, kao i atmosferu sa Miljaninog rođendana u galeriji u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    26. septembar 2021 | 18:28

    Jel moguce da se pise ovoliko u bolesnoj devojci koja nije kriva za svoju bolest? Ona mora da bude zatvorena negde a ne da joj se daje ovoliko prostora...

  • Putin R.S

    26. septembar 2021 | 19:43

    Boze dragi o kome vi pisete, i kakve osobe vam pune naslovnice da je van svake pameti!!?? Da li ova doticna ima neko znanje iz bilo cega (opste kulture, istorije, geografije, knjizevnost...) pa da se o njoj i njoj slicnim uopste posvecuje paznja i daje prostora?? Citam vratice se u zadrugu posle podmetanja pozara. Pa da li su ti ljudi uopste normalni?? Ona ima dijagnozu da moze da ubije i da ne odgovara. Ona je opasna po zivot svih u njenoj okolini. Skoro cela porodica je bolesna i redovno ide (u Toponicu) na preglede i terapije osim jedne od sestara.

  • Dr

    26. septembar 2021 | 18:39

    Treba joj lekarska pomoc opasna po okolinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA