Kaća Grujić u uskoj haljini pokazala trudnički stomak, pa uputila važan apel za pomoć

Pevačica se rado odaziva humanitarnim akcijama

  • 7
Extension studio, Katarina Grujić Katarina Grujić / Foto: Marko Jovanović

Pevačica Katarina Grujić, koja čeka ćerku sa novopečenim suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, u uskoj haljini pokazala je trudnički stomak, a uz to je ostavila važnu poruku.

Naime, ona je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je ispozirala i pohvalila svog prijatelja za humano delo koje je učinio.

- Danas je moj dragi prijatelj Bojan Vukadinov sav hononar od današnje zarade odlučio da uplati na racun za Vanjino lečenje i pomogne da se približimo cifri koja je potrebna za izlečenje!

- Kao buduća majka i veliki humanista ponovo sam se odazvala ovoj vrsti akcije, zato budi i ti human i posalji 1077 na 3030 - apelovala je Kaća.

Podsetimo, krajem avgusta pevačica Katarina Grujić izgovorila je sudbnosno „da“ svom izabraniku, fudbaleru Marku Gobeljiću, a svečanu ceremoniju, daleko od očiju medija organizovali su na bajkovitom imanju u Čeneju. Pevačicine trudnoće, tog 30. avgusta 2021, potrudili su se da prvenstveno ugode sebi i da svom malom krugu zvanica priušte provod za pamćenje.

Po želji mladenaca, salaš nadomak Novog Sada bio je ukrašen belo- zlatnim detaljima, a specijalno dekorisan vrt odavao je utisak prave bajke.

- Trenutak kada me je otac dopratio romantičnih rajskih vrata ispred kojih su me čekali matičar i Marko ne može da se meri ni sa čim što sam do sada proživela. Toliko je sve bilo dirljivo da su mi suze radosnice nekontrolisano tekle, što nema veze s tim što sam u šestom mesecu trudnoće (smeh). Zaista je sve do poslednjeg detalja bilo savršeno - ispričala je pevačica nedavno za Story.

U galeriji u tekstu pogledajte Kaćinu najnoviju fotografiju sa trudničkim stomakom, kao i još neke njene fotke, među kojima je i njen partner Marko Gobeljić.

Video: Negirala trudnoću, ali sad je očigledno: Kaća Grujić prvi put pokazala trudnički stomak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajme

    26. septembar 2021 | 18:56

    Dusa mala udala se, pa jos ce majka da bude, evo istopiK se od suza kolko me ganula 😁 a sta cemo mi obicne a lepe a isto majke sad 🤔 kad nismo tamo neke Kaće, Mace, Cice, Tuce, Buce...aaaaaa?

  • Hs

    26. septembar 2021 | 18:26

    Na cega ce dete da lici otac fudbaler mati starleta....

  • Гаргамел

    26. septembar 2021 | 17:31

    Бајковито место у Ченеју то јест у атару 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA