≫ 

Kad slika govori više od reči: Marijana Mićić ne skida osmeh u 7. mesecu trudnoće

Glumica je mesecima ćutala o drugom stanju, dok je početkom ove nedelje podelila prvu sliku na kojoj joj se vidi trudnički stomak

  • 0
Marijana Mićić Marijana Mićić, Foto: A. Nalbantjan

Glumica i voditeljka Marijana Mićić nedavno je prvi put pokazala trudnički stomak, a sada je ponovo pokazala kako izgleda u 7. mesecu trudnoće.

Marijana čeka devojčicu sa svojim izabranikom Milošem, a sada je prvi put podelila fotografiju na kojoj joj se vidi stomak.

Ona je mesecima ćutala o drugom stanju, dok je početkom ove nedelje podelila prvu sliku na kojoj joj se vidi trudnički stomak.

Ona je sada na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda malo pred porođaj, te se fotkala sa osmehom na licu, a komentari se samo nižu.

"Decu volite naročito, jer ona su bezgrešna kao anđeli i žive da bi nas razdragala i usrećila; ona žive zarad čišćenja srca naših, kao neki putokaz za nas. Teško onome ko uvredi dete", pisalo je u njenoj objavi, a svi kažu da je predivna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA