≫ 

Nakon tajnog venčanja, Kaća i Marko kupili luksuznu nekretninu od 400.000 evra?

U ustom novobeogradskom naselju, stanove imaju i Đoković i Lepa Brena

  • 10
Katarina Grujić, Marko Gobeljić

Katarina Grujić, Marko Gobeljić Prinstkrin: Instagram/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić su nakon tajnog venčanja, navodno, kupili stan u ekskluzivnom novobeogradskom naselju u koji će se useliti sledećeg meseca.

Izvor blizak pevačici za "Alo" otkriva detalje o luksuznoj nekretnini u kojoj će porodica Gobeljić-Grujić navodno otpočeti svoj život.

- Kaća i Marko su kupili prostran stan od stotinak kvadrata u sve popularnijem ekskluzivnom naselju gde već žive Saša Kovačević, Milica Pavlović, Steva Anđelković, Milica Todorović, Filip Krajinović i mnogi drugi, s tom razlikom što su se oni odlučili za nekretninu koja se nalazi u kuli ovog kompleksa - počinje izvor.

- Za ovaj životni prostor iskeširali su sumu od 400.000 evra. Stan ima dva kupatila s italijanskom keramikom i sanitarijama od kojih je jedno vezano za njihovu spavaću sobu, prostran dnevni boravak sa spuštenim plafonima, dve spavaće sobe, dečju sobu, posebnu prostoriju za garderober i terasu koja se prostire duž celog stana. Kupili su čak i dva garažna mesta jer svako od njih ima svoj automobil - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Bez obzira na to što imaju malo vremena jer će se Kaća uskoro poroditi, nisu želeli da išta prepuste slučaju. Po pevačicinim željama i zamislima, u stanu su urađene posebne izmene.

- Kaća je imala ideje vezane za svoj novi životni prostor. Investitori su joj naravno izašli u susret, a baš to je i podiglo cenu stana. Posebne zahteve imala je što se tiče rasvete u stanu, a najviše pažnje posvetila je sređivanju sobe za svoju mezimicu - tvrdi izvor.

Za kupovinu ove nekretnine bila je presudna lokacija i sam koncept organizacije naselja, što je Grujićevu posebno oduševilo.

- Kaća je dosta zauzeta, a uz sve to je kupoholičarka i ima bogat društveni život. Kula na Novom Beogradu je savršeni izbor jer se u okviru nje nalazi i tržni centar, teretana, velnes centar, bioskop, restorani… pa će joj praktično sve biti nadohvat ruke i na dva-tri koraka od porodičnog gnezda - završava izvor blizak Kaći i Marku.

U pomenutoj kuli su, kako se navodi, nešto pre Katarine i Marka stanove kupili Novak Đoković i Lepa Brena i Boba Živojinović. Oni će im biti prve komšije u zgradi koja bi trebalo da bude najviši stambeni prostor u Beogradu.

Podsetimo, Katarina Grujić i Marko Gobeljić će u decembru dobiti ćerku, kojoj su odlučili da daju ime Katja.

Video: Nežni snimci sa venčanja Kaće i Gobelje: Ne zna se ko je u koga lepše gledao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jole

    27. septembar 2021 | 11:42

    Ljudi sa fakultetskim diplomama krpe kraj s krajem, a ovi sto ne znaju prosto prosirenu recenicu da sastave kupuju stan od 400.000.... Da bar znaju da rade to cime se bave nego ni to pojma nemaju

  • Yuta

    27. septembar 2021 | 10:20

    Polusvet!

  • Auuu

    27. septembar 2021 | 10:05

    Kakvi bih ja vilu sa bazenom napravio i svim pratecim objektima na 10,15km od centra grada i uzivao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA