≫ 

Luna Đogani šokirala izjavom: "Špijunirala sam Markove bivše, one me uhode"

- Gledala sam njihove profile. Zanimalo me je kako to one izgledaju, šta one to možda imaju, što nemam ja - poručila je Đoganijeva

  • 22
Luna Đogani, Marko Miljković Marko i Luna, Printskrin: Youtube/Sikter Tube

Rijaliti zvezda Luna Đogani javno je priznala da je špijunirala bivše devojke njenog supruga Marka Miljkovića.

Prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji Luna je iskreno pričala na temu ljubomore i objasnila zašto je pratila Markove bivše:

- Nisam nikad bila u fazonu da špijuniram i proveravam, to me nikad nije zanimalo. Nisam taj tip, daleko od toga da sam sada. Nisam Marka proveravala, ali sam proveravala njegove bivše devojke - rekla je Đoganijeva.

- Kad smo tek počeli da se zabavljamo, kad smo izašli iz rijalitija. Gledala sam njihove profile. Zanimalo me je kako to one izgledaju, šta one to možda imaju, što nemam ja - rekla je Luna u emisiji "Kviz" na IDJ televiziji, a na to se nadovezala njena sestra Nina.

- Nemoj to da kažeš, nije pametno, veruj mi. To češ da kažeš? Ja u životu to ne bih rekla.

- Što? Šta me briga. Zato sam ja Luna Đogani. I one gledaju mene i te kako. Proveravaju, iz firžidera iskaču - rekla je Luna.

Podsetimo Luna i Marko venčali su se 18. maja u crkvi na Novom Beogradu. Nekoliko dana ranije sudbonosno "da" izgovorili su i pred matičarem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👽

    27. septembar 2021 | 14:49

    “Zato sam ja Luna Đogani”. Devojka umislila da je nešto specijalno, a u stvari je za specijalnu ustanovu samo. Da malo naljutimo ove dve, tri bakice sponzore 🤩

  • Цеки

    27. septembar 2021 | 17:06

    А шта је са Слобом,Гастозом

  • Sg

    27. septembar 2021 | 20:10

    Kija je carica👑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA