Emotivan govor Bode Ninkovića na sahrani Nenada Nenadovića: "Kume moj..."

Glumac Nenad Nenadović sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju

  • 2
Glumac Nenad Nenadović Foto: ATA Images

Glumac Nenad Nenadović sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju, a emotivni govor održao je kum i kolega, Slobodan Boda Ninković.

- Kume moj... Ovo jeste trenutak bola koji podrazumeva i žalost, tugu, ali to osećanje nije ništa jače od onih divnih, lepih uspomena... od naše zajedničke sreće, ushićenja... I to je sve zato što je jedna i druga emocija sastavni deo života, kao ovaj trenutak. Ovo nije neočekivano, jedino možemo da se ljutimo što je došlo brzo. Ovo je izvesno, ovo je takođe deo života... Ko razume život, a ti si ga apsolutno shvatio u potpunosti, zna da je život vrlo prosta stvar - rekao je Boda.

- Treba samo poštovati prirodne zakone, treba slušati svoju dušu. Ti si to i činio. I stoga, nema razloga više za tvoju brižnost koja je bila prisutna, pre svega zbog tvojih najbližih. Kume moj... Briga ovde prestaje, a Snežana, Jana i Mina su dobili dovoljno tebe i naučili kako da idu dalje. Kume.... Biće sve dobro, kao što si znao često da kažeš: "Leba mu, kume"... Neka ti je laka zemlja - rekao je Slobodan Boda Ninković.

Na večni počinak Nenada Nenadovića su ispratile mnogobrojne kolege, porodica i prijatelji, među kojima su bili: Milica Milša, njen suprug Žarko Jokanović, Svetislav Goncić, Sandra Bugarski, Đorđe Stojković, Milan Kalinić, Andrija Milošević, Nikola Kojo, Miki Damjanović, Milan Karadžić, Dejan Lutkić, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Viktor savić i drugi.

Nenad Nenadović preminuo je od posledica korona virusa u 57. godini, a u "Teatru Vuk" je održana komemoracija povodom njegove smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA