≫ 

Porodila se Bojana Ristivojević: Voditeljka na svet donela devojčicu

Bojana se porodila nekoliko dana pre termina

  • 1
Bojana Ristivojević

Bojana Ristivojević, Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, Bojana Ristivojević, porodila se danas, 27. septembra.

Bojana je na svet donela devojčicu, koju su doktori ocenili ocenom 10.

Ristivojevićevoj je termin za porođaj bio 1. oktobra, kako je ranije izjavila, ali je ipak nekoliko dana ranije na svet donela naslednicu.

Voditeljka se pre izvesnog vremana povukla sa malih ekrana kako bi se posvetila sebi i trudnoći. Ona je ranije pričala o detaljima porođaja za koji se spremala mesecima unapred.

- Svi znamo da je korona i dalje prisutna, znamo i koliko je opasna, ali ne smemo dozvoliti da pobedi. Zato se ne plašim, zato ne sme nijedna trudnica da se plaši. Moja zamisao na početku je bila da se porodim u privatnom porodilištu, ali već u prvim mesecima sam imala sreću da upoznam sjajne doktore, ginekologe, tako da sam kasnije sve odluke donosila sa njima - rekla je tada voditeljka.

- U međuvremenu sam se predomislila, pa ću se poroditi u državnom porodilištu. Presudilo je to što su mi rekli da ima sjajnih privatnih porodilišta, ali ako išta krene po zlu, porodilja se vozi u državnu bolnicu. Zašto bih onda rizikovala - ispričala je ranije Bojana i istakla da bi volela da ima mnogo dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    28. septembar 2021 | 00:11

    Da li je moguce ???Posavetuju te da se poradjas u privatnoj bolnici a ako zagusti voze te u drzavnu .Bravo za privatnike kad je sve ok uzmete parice a ako nije niste vi krivi morate natovariti drugome na vrat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA