Tajna koju krije čuveni hit Aleksandre Radović: Svi smo danima plakali, pogodila nas je emocija

Pesma "Kao so u moru" donela je popularnost Aleksandri Radović, ali je i obeležila njenu blistavu karijeru

  • 2
Aleksandra Radović

Foto: Andreja Damjanović

Autorka pesme, u tom trenutku dvadesejednogodišnja Aleksandra Sara Milutinović kaže da je hit nastao u dahu i da su zbog njega svi plakali danima.

- Kada je Aleksandra došla i otpevala pesmu "Kao so u moru" kao da je sve stalo. Emocija koju je probudila u nama bila je toliko snažna da smo svi samo slušali pesmu i plakali. Više ništa nije bilo važno, samo smo vrteli pesmu, preslušavali je iznova i iznova, i čekali trenutak kada će biti predstavljena publici. - kaže Sara Milutinović, jedna od naših najpoznatijih kompozitora i autora.

Za Aleksandru Radović, Sara je napisala i druge brojne hitove kao što su "Beskrajno", "Ljubavi moja", "Karta za jug", "Nisi moj", ali i najnoviji "Ne Hvala" koji će izvesti na ekskluzivnom akustičnom koncertu 30. septembra u Buddha Bar-u u Beogradu.

Za ovu priliku Aleksandra Radović sprema poseban repertoar, zbog čega će najavljeni ekskluzivni akustični koncert sigurno ostati u pamćenju odabranoj publici, koja će te večeri uživati u spoju vrhunske muzike i najfinije gastronomske ponude restorana iz čuvene svetske franšize.

- Posebno veče kome se svi radujemo! - napisala je Aleksandra Radović na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA