≫ 

Ceca o sukobu sa Bosancem i Džidžom, potkačila žiri ZG: To je primitivan humor, to nije žestoko!

- Šta sam ja rekla za bilo koga loše? Za mene je rečeno, moram da se branim, to je bio konkretan primer, a ne uvreda - rekla je Ražnatović

  • 10
Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandra Stojković Džidža, žiri Zvezde Granda Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Folk zvezda Ceca Ražnatović prokomentarisala je nesuglasice sa kompozitorom Draganom Stojkovićem Bosancem i njegovom ćerkom, pevačicom Aleksandrom Džižom Stojković, a žestok komentar imala je na članove žirija "Zvezda Granda".

Naime, Bosanac je u poslednjoj emitivanoj emisiji "Zvezde Granda" rekao da je Ceca "popularan pevač", naglašavajući da je on dobar kompozitor i da će od kandidatkinje u takmičeenju napraviti zvezdu, a Ražnatovićeva je tada upitala Bosanca "zašto od ćerke nije napravio zvezdu, kad je tako dobar producent".

Nakon emisije i pevačicinog komentara, oglasili su se Dragan i njegova ćerka Džidža, a na pitanje da prokomentariše njihove izjave, Ceca je odgovorila:

- Nema komentara, sve ste čuli, da li treba nešto da se komentariše? Šta sam ja rekla za bilo koga loše? Za mene je rečeno, moram da se branim, to je bio konkretan primer, a ne uvreda. Ja sam bila uvređena, valjda ste toga svesni.

Na pitanje da li je očekivala da od početka prema njoj krenu žestoko, da je nimalo ne štede kolege u muzičkom takmičenju, Ražnatovićeva je žustro odbrusila.

- To je vama žestoko? To je primitivni humor, to nije žestoko! - dodala je Ceca za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    27. septembar 2021 | 20:02

    Bosanac mnogo sebi daje za pravo.E pa ne moze druze tako.Ako hoces da se zezas na tudji racun,moras onda da prihvatis i na tvoj.

  • Olja

    27. septembar 2021 | 20:00

    Pazi kako da ne...Bosanac bi hteo svakog da pecne a kad mu se istom merom uzvrati,onda je on kao uvredjen...

  • uzice

    27. septembar 2021 | 22:51

    Dovoljno je reci bosanac, sve govori o njemu, a tek Dzidza…..,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA