≫ 

Mladi pevač u zagrljaju buduće misice: Tek da vidite o kakvoj lepotici je reč

On je uspeo da "zavede", možda, buduću Mis Srbije

  • 0
Stefan Sretenović Stefan Sretenović, Foto: Promo

Mladi pevač Stefan Sretenović, koji je dugo u muzičkim vodama, posle duže vremena se odvažio da objavi novu pesmu, a spot je pravo iznenađenje.

Stefan je objavio novi singl pod nazivom "Ne kuni me", a društvo u spotu pravi mu možda buduća Mis Srbije. Naime, Anja Radić, takmičiće se uskoro na izboru za mis, a svi će premijerno moći da je vide dok sa Stefanom šeta Beogradom.

Zaljubljeni par oživljava priču koja, u pesmi, nema srećan kraj, a koju je Stefan muzički i opisao. Spot je sniman u srpskoj prestonici, a Sretenović otkriva zbog čega se ranije nije odvažio da započne muzičku karijeru.

- Čekao sam pravi trenutak i pesmu gde ću moći da pokažem u kom pravcu želim da se odvija moja dalja karijera. Dugo sam tragao za pesmom koja meni neće dosaditi na repeat-u i isto to sam tražio za publiku - rekao je Sretenović.

- Očekivanja su uvek velika kada radim svoju pesmu, ali na publici je sve. Ovim projektom sam motivisao sebe da svakim danom radim više na muzičkom planu i da već sada razmišljam o sledećoj pesmi - rekao je Stefan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA