≫ 

Miki progovorio o detaljima ugovora: Evo koliko tačno ostaje u Zadruzi, a suma je basnoslovna

Miki je otkrio Filipu Caru za koliko navodno napušta rijaliti

  • 4
Zadruga 5, početak, ulazak Foto: ATA Images

Poslednja sezona rijalitija Zadruga dobila je veliki broj rijaliti zvezda, međutim, neki od njih su potpisali ugovor na samo nekoliko meseci i samim tim neće se boriti za glavnu nagradu.

Takav ugovor, po svemu sudeći, ima i Miki Đuričić, koji je otkrio Filipu Caru da bi navodno za dva meseca trebalo da napusti rijaliti.

- Ja još dva meseca moram izdržati kako umem i onda kućarica, da ispoštujem dogovor - otkrio je Đuričić.

Podsetimo, Miki nije jedini koji će napustiti "Zadrugu" pre njenog kraja. Stanija Dobrojević je na samom ulasku u rijaliti otkrila da će u Beloj kući boraviti samo mesec dana.

Samo za honorare najpopularnijih takmičara ove sezone izdvojeno je čak 2.000.000 evra, a pčelar iz Kupinova Miki Đuričić će od rijalitija zaraditi 100.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jesa

    28. septembar 2021 | 08:17

    Nigde ali nigde u evropi se NERAD ne isplati a u ovoj zemlji i ovom narodu NERAD se i te kako isplati....ovde je sve naopako

  • Grobar Mne

    28. septembar 2021 | 08:48

    Ako je ovo tačno,onda se bliži Smak svijeta.Miki jeste rijaliti zvijezda,ali on tamo samo spava,rijetko prisustvuje sastancima,za ovih 20-ak dana ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA