≫ 

Brena spremna da svedoči! Stigla u sud sa bivšom ljubavnicom Miroslava Ilića

Brena je godinama uz Mirjanu, kao velika podrška

  • 8
Brena Mirjana

Mirjana i Brena / Foto: ATA Images

Lepa Brena, spremna da svedoči u predmetu koji Mirjana Antonović na sudu vodi sa Miroslavom Ilićem, a kako bi dokazala da pevač jeste otac njenog sina Devina, stigla je u Palatu pravde.

Mirjana i Brena zajedno su ušle u sud, a kako se priča na ročište je prvi put navodno došao i Miroslav, koji je stigao ranije kako bi izbegao novinarske ekipe.

Podsetimo, Brena je na sudu predlozena za svedoka, jer je bila i svedok ljubavi Mirjane i Miroslava, a bila je i prisutna onda kada su dobili sina kod Ilić odbija da prizna.

Mirjana je u velikoj ispovesti za Telegraf Jetset ispričala sve detalje odnosa sa Miroslavom, Breninoj ulozi u njihovoj priči, te kakvu poruku, posle svega, ima za pevača.

- Većina ljudi misli da nas je Brena upoznala - nije nas Brena upoznala. On je došao u Njujork, gde je imao koncert sa Nadom Obrić. Ja u to vreme nisma znala ko je Miroslav Ilić, jer nisam imala puno kontakta sa Srbijom, a nije ni interneta bilo. Ja sam živela malo povučeniji život, a na nagovor moje drugarice, koja je insistirala, otišle smo na koncert u društvu jednog mog dobrog prijatelja. Pošto sam sedela u prvom redu, Miroslav je non-stop dok je pevao gledao u mene.

- On je posle koncerta zamolio mog prijatelja da ja odem iza bine i upoznamo se. Ja sam u početku to odbijala i rekla: "Ma, kakvi, ja iza bine ne idem!". Međutim, na njegovo insistiranje na kraju sam otišla i tako smo se upoznali, pa otišli na večeru i tako je to počelo. Sve to desilo se '83. godine, kada je on već bio oženjen i imao decu, ali ja to tada nisam znala. On je tada počeo svoju karijeru, tako da ništa nisam znala o njemu - ispričala nam je Mirjana 2019. godine.

 

- Nakon upoznavanja, on je odlazio za Kanadu i non-stop me je zvao. Mi smo znali i po 6 sati da pričamo, a tada je to bilo toliko skupo, ali, eto, nekako smo se snašli. U vezu smo stupili vrlo brzo nakon upoznavanja, nakon čega me je on pozvao da dođem u Srbiju i tada sam se upoznala sa Brenom. Oni su imali neki zajednički veliki koncert u Beogradu. Ja sam bila u bekstejdžu sa Miroslavom, a Brena je prolazila pored sobe u kojoj smo mi bili, ali kako je prošla tako se vratila, ušla u sobu i pitala Miroslava: "Ko je ovo? Ko je ova žena? Ja nju nisam upoznala, a izgleda kao živa lutka". Eto, tako smo se Brena i ja upoznale i posle toga smo otišli svi zajedno na večeru - priznala je Mirjana.

 

Na pitanje šta je Miroslav odgovorio na Brenino pitanje, Mirjana nam je rekla:

- "Moja Mikica", tako me je zvao. Ja sam kasnije saznala da je on bio oženjen. Međutim, živeo je sam u Beogradu, a meni je rekao da ima probleme, da se silom oženio. Ja sam sve to shvatila kao razvod braka, pošto sam ja imala isti problem. Pošto je živeo sam, kad god sam ja bila u Beogradu - bila sam sa njim u njegovom stanu. Pričao mi je da je nesrećan u braku, čak me je posle određenog vremena i zaprosio i pitao me da budem njegova žena. Bez obzira na sve, u tom trenutku sam bila jako srećna, verovala sam mu i mislila da će sve to on da reši. Međutim, njegova situacija se zakomplikovala, sin mu je postao bolestan i morao je njih da obezbedi. U tom trenutku ja sam već bila u nekom osmom mesecu trudnoće, a njegova tada zakonita supruga počinje da me maltretira, konstantno je zvala i pretila. Cela ta situacija mene je jako uplašila i, naravno, uplašila sam se za svoje dete, spakovala i vratila se natrag za Ameriku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Irena

    28. septembar 2021 | 10:49

    Miroslav je velika ljiga od coveka.A i ova nije bolja kad posle toliko godina se setila da ima sina s' njim.Sedi zeno tamo gde jesi,tvoj sin je pored tebe i ne rastezi se po sudovima.

  • Natasa

    28. septembar 2021 | 10:47

    Jel' ovo vest dana?

  • Olja

    28. septembar 2021 | 10:45

    Dosadni ste vise sa ovim nebitnim ljudima....briga nekog i za Miroslava i ovu nznm.kako joj bese ime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA