≫ 

Aleksandra Čupković oduševila revijom u Novom Sadu: "Svaki komad rađen je sa puno ljubavi"

- Svaki naš komad žena može poneti bez opterećenja dodatnim detaljima, a zasigurno će biti primećena - ističe kreatorka

  • 0

Aleksandra Čupković održala je prošle noći, 27. septembra, sjajnu reviju u Novom Sadu, u okviru treće večeri 18. po redu Serbia Fashion Week-a.

- Kolekcija pod nazivom "Boginja" predstavljena je na ovogodisnjem Serbia fashion week-u, a nastala je tokom perioda pandemije korona virusa. U želji da nakon perioda pidžama i trenerki, a u momentu konačne slobode, ja kao i svaka žena želim da obučem dobru haljinu ili odelo i da se pojavimo na nekoj svečanosti i zablistamo u punom sjaju, kao prave boginje - poručuje Aleksandra.

- Svaki komad rađen je sa puno ljubavi, što ga čini dodatno posebnim, kao što je i naziv našeg brenda "L'Amour". Modeli su rađeni od svile, organdina, čipke, sa ručno našivenim kristalima i ostalim detaljima. Brend "L'Amour" je nastao pre oko godinu dana, iako se ovim bavim preko 15 godina, privatno, za sebe i svoje najbliže, konačno sam odlucila da to predstavim širem auditorijumu. Moja ćerka je kao moja najveća podrška zajedno sa mnom u ovome, s obzirom da je od malena gledala sve, vremenom je i sama to zavolela. Naši modeli se rade od kvalitetnih i uvoznih materijala koji su prijatni i rade se u par primeraka, a neki posebni su unikatni - objašnjava kreatorka.

- Svaki naš komad žena može poneti bez opterećenja dodatnim detaljima, a zasigurno će biti primećena. Naša vizija je da se žena u modelima "L'Amour"-a oseća odvažno, samosvesno i zavodljivo, što reakcije naših klijenata, na naše veliko zadovoljstvo, to i pokazuju. Kako same umeju da kažu: "Ovi modeli su posebni i drugačiji", što nama daje potvrdu da to što radimo zaista jeste dobro i da smo uspele da napravimo nešto drugačije. Brend "L'Amour" će nastaviti da kvalitetom i samim modelima budućim, kao i sadašnjim klijentima, to i pruži - zaključila je.

Video: Dunja Jovanić i Sara Jovanović oduvale stajlingom na jednom beogradskom događaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA