Ako njega pitate, maska se ne nosi preko usta: Hit slika trudne Kaće Grujić i Marka Gobeljića iz aviona

Fotografija je nasmejala mnoge

  • 4
Katarina Grujić, Marko Gobeljić Katarina Grujić, Marko Gobeljić, Printskrin: Instagarm/katarinagrujic.doll

Popularna pevačica Katarina Grujić nasmejala je mnoge fotografijom iz aviona, na kojoj je njen muž, fudbaler Marko Gobeljić, u neobičnom izdanju.

Naime, Kaćaje napravila selfi dok su ona i Marko putovali na određenu destinaciju, poštujući mere zbog pandemije korona virusa, pa suu avionu nosili zaštitne maske.

Međutim, dok Kaća masku nosi na ustima i nosu, kako i treba, Gobeljić je imao bolju ideju. Fudbaler je navukao masku na oči i nos, ali ne i na usta, kako ga svetlost ne bi ometala dok spava.

- Zanimljiv bračni par - napisala je Katarina uz fotografiju i dodala emotikone koje plaču od smeha.

Podsetimo, Katarina je u 6. mesecu trudnoće, a ona i Marko čekaju devojčicu. Pevačica i fudbaler imali su tajno venčanje na imanju Nataše Bekvalac u čeneju, a Kaća je ranije pričala o trudnoći i venčanju.

- Nije ovo nikakva promena, zajedno živimo od januara, sada nam je samo još lepše. Mislili smo da će biti dečak, a kada smo saznali da će biti devojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime. Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje - rekla je Katarina tada.

- Meni su se ove godine ipak desile najlepše stvari. Verila sam se, saznala da sam trudna, a onda se venčali uz porodicu. Srećna sam na svim poljima, našla sam srodnu dušu, nadam se da će tako biti do kraja života. Meni je uvek bila najbitnija sreća i zdravlje. Uvek sam pričala da ako se udam, to će biti do kraja života - rekla je Kaća.

Video: Nežni snimci sa venčanja Kaće i Gobelje: Ne zna se ko je u koga lepše gledao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa

    4. oktobar 2021 | 16:16

    Cast svakome Ali ovih dvoje su toliko iritantni .......... Pobegli sa sela .Ali nije selo od njih

  • Rv

    4. oktobar 2021 | 16:23

    Ah svasta ?

  • Samo iskreno

    4. oktobar 2021 | 20:48

    Ona dok je davala parena razne korekcije bolje da je kukove sredila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA