≫ 

Bosanac izneo nepoznate detalje: Mentori? Taj posao mi po ugovoru nemamo, to je naknadno uvedeno!

- Mi zapravo nismo nikakvi mentori. Mentori postoje na fakultetima. Niti smo mi profesori, niti su oni studenti - objašnjava Bosanac

  • 4
Dragan Stojković Bosanac Foto: Nikola Tomić

Dragan Stojković Bosanac komentarisao je muzičko takmičenje "Zvezde Granda" i izneo detalje koje javnost do sada nije znala.

Naime, kompozitor i harmonikaš koji često dobija kritike od kolega iz žirija jer mali broj takmičara uzima da im bude mentor, sada je otkrio zašto je to tako.

- Prvo, mi zapravo nismo nikakvi mentori. Mentori postoje na fakultetima. Niti smo mi profesori, niti su oni studenti. Drugo, nama u ugovoru nigde nije stajalo da mi treba da budemo mentori takmičarima. To je naknadno uvedeno zbog šoua. Znači da ja u svoje slobodno vreme treba da radim sa takmičarima i onda njih neko drugi preuzme - počeo je Bosanac.

- Ja na kraju uvek uzmem nekoliko takmičara čisto da ne ispadne da sam bezobrazan i bahat, ali taj posao mi nemamo po ugovoru. I mi, članovi žirija, trebalo bi između sebe da se takmičimo kao mentori. Ja samo nemam sa kim da se takmičim - rekao je Bosanac u svom stilu za Espreso.

Stojković je prozvao učesnike koji u takmičenju pevaju jednu vrstu muzike, a na nastupima drugu.

- Kao i u svemu, to pokazuje da se kod naroda vidi da su dvostruke ličnosti. Evo, takmičari dođu u "Zvezde Granda" i pevaju pop muziku, a onda odu na svadbu ili kod kuće i pevaju i slušaju narodnjake. Od tih narodnjaka i žive - istakao je.

- Zašto Bosanci često prolaze dalje? Pa, zato što oni dođu u takmičenje i pevaju sevdalnike uz koje su odrasli. I onda samo malo nadograde i to je to. Pa, ljudi kada prođu 30 godina, oni se vraćaju narodnjacima. Zato što se vraćaju onoj muzici uz koju su zapravo odrasli. To je isto kao što svi želimo kolače kakve su nam bake pravile. I nikada neće novi kolači biti dobri kao oni što su nam bake pravile, jer nas to podseća na mladost - zaključio je Bosanac.

Video: Bosanac pokazao svoje plivačko umeće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. oktobar 2021 | 15:28

    Neznam kakav je ko covek ali smatram sto se tice njegovog zanata da je vrlo strucan i da ima znanje

  • Kurto

    6. oktobar 2021 | 17:29

    Vrći se u mesto rođenja, vreme je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA