≫ 

Ljupka komentarisala skandal sa bivšim verenikom, pa šokirala: Sve bih isto uradila!

- Apsolutno stojim iza svega i sve bih isto uradila. Ne kažem da je to ispravno, ali u tom trenutku sam tako postupila - rekla je pevačica

  • 11
Ljupka Stević

Ljupka Stević Foto: Nikola Tomić

Ljupka Stević našla se u centru skandala nakon burne reakcije zbog preljube bivšeg partnera, generala Dragiše Simića. Pevačica mu je tada demolirala dva automobila, zbog čega je mesecima bila u žiži javnosti.

Ljupka se ni danas ne kaje zbog pomenutog događaja koji bi, kako tvrdi opet ponovila:

- Nikada ne treba da razmišljamo šta bi bilo kada bi vratili vreme. Vreme ne može da se vrati i stvari koje smo učinili ne možemo da promenimo. Apsolutno stojim iza svega i sve bih isto uradila. Ne kažem da je to ispravno, ali u tom trenutku sam tako postupila. Stojički sam sve podnela i iznela i da nije bilo tako možda bih još sto godinama bila u tom začaranom krugu i gubila godine ziveći u iluziji.

- Uvek ponavljam, neka moj primer bude svim devojkama koje sebe zavaravaju i lažu. U proteklih godinu dana stotine devojaka mi se lično obratilo sa sličnom pričom i jako mi je žao što prolaze kroz pakao prevare, obmane, manipulacije svojih izabranika. Toga je bilo i biće, a na nama je da li ćemo gutati priče ili izabrati život gde znamo sta hoćemo i želimo, a šta nikako ne dolazi u obzir - rekla je Ljupka i dodala:

- Nisam u kontaktu sa pomenutom osobom i tako će ostati, to je moj izbor - istakla je ona.

Govoreći o karijeri Stevićeva je nagasila da joj skandal uopšte nije uticao na posao.

- Kada govorimo o uticaju te situacije na karijeru, mislim da su te dve stvari nespojive i da moj privatan život u jeku korone nema dodirnih tačaka sa mojim poslom. Nisam uočila razliku, na mojim nastupima je uvek puno i ljudi dolaze zbog dobrog provoda i muzike, a ne zbog proslogodišnjeg haosa", dodala je pevačica.

Podsetimo, pre godinu dana Ljupka Ljupka je završila na Vojnomedicinskoj akademiji nakon skandaloznog čina ljubomore, tokom kojeg je svom bivšem vereniku razlupala dva automobila.

Video: Pijana sam, srećo: Ljupka Stević uplakana, razmazana i pod gasom se uključila uživo na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA