≫ 

Kija Kockar kupila dvosoban stan u Turskoj, u luksuznoj zgradi sa bazenom, saunom, teretanom i restoranom

Luksuzna nekretnina od mora je automobilom udaljena svega četiri minuta

  • 91
Najžena 21. veka Kija Kockar, Foto: ATA Images

Pevačica Kristina Kija Kockar, kako Telegraf.rs saznaje, kupila je lukuznu nekretninu na primorju u Turskoj.

Kija je nakon odmora u Americi otputovala u Tursku na dva dana kako bi pazarila neretninu, pa je sada vlasnica dvosobnog stana u Turskoj, tačnije u Alanji.

Zgrada u kojoj je Kristina kupila stan poseduje svoj bazen, saunu, prostor za masaže, teretanu i restoran.

Luksuzna nekretnina od mora je automobilom udaljena svega četiri minuta, nalazi se na dorboj lokaciji tako da je sve što joj je potrebno relativno blizu.

Ovim povodom kontaktirali smo Kiju koja je potvrdila naša saznanja, ističući da je srećna što je vlasnica još jedene nekretnine.

- Da, kupila sam stan i išla sam sad samo zbog toga do Tursku na dva dana, odmah posle Amerike i premorena sam. Tamo je prelepo, već sam letovala tamo, u istom tom mestu i imam samo lepa sećanja. To je prelep primorski grad koji poseduje sve. Jako sam srećna jer nisam ni sanjala da ću nekada biti u takvoj mogućnosti - rekla je Kija za Telegraf Jetset.

Video: Kija istetovirala čuvenu repliku iz Prijatelja na intimnom delu tela, pa u lajvu pokazala previše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    7. oktobar 2021 | 12:04

    Pobedila ona,pobedila joj majka,ogroman honorar ona,isti toliki majka. Bomba ugovor sa fm play dok je bila kod njih,sve oni finansirali i pesme i spotove,imala solidan broj nastupa za svo ovo vreme koji kostaju 3-4k. Americka turneja,tamo ko ode tesko da se vrati ko ispod 100k zarade,meridijan ambasador,i na desetine drugih sponzorstava... Eto gde je cura zaradila novac,ne menja auta od 100k kao drugi na svako 3 meseca,vec pametno investira svaki novac koji zaradi. Prijatan dan gospodo.

  • bobo

    7. oktobar 2021 | 19:07

    Od pevanja nije, ali od para od zadruge jeste, prvo od njene pobede i bonus honorara je kupila stan na zv i auto, stan u mirijevu od prodaje oceve imovine koje je nasledila, i ovaj sada od mamine pobede u zadruzi, ona nista nije zaradila od pevanja u poslednje dve godine ili jako malo, sve sto je vece stekla je od zadruge od koje se toliko pere i kao gadi joj se. vrednost sve ukupno sto ima je oko 200k eu. Ovaj na moru kosta oko 40k eu toliko je i onaj u mirijevu, sve u svemu pametno ulaze ali joj je ponasanje katastrofalno i kanali samu sebe tolikom golotinjom, nemoralnim odnosima sa mnogim muskarcima a i oni sami je popljuju javno ne tako retko, vecina ima jako lose misljenje o njoj i to je istina jedina.

  • Mica

    7. oktobar 2021 | 12:02

    Pametna žena, koristi svoju popularnost na pravi način. Nije ona jedina koja je preko noći postala poznata, al je jedina da to koristi na pravi način...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA