Vojin Ćetković o ovome čuva tajnu: Deca su nas pred spavanje molila da im kažemo, izdržali smo i sada ćemo

Glumac je prepričao hit situaciju

  • 0
Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Foto: ATA images

Glumački par, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uveliko snimaju drugu sezonu serije popularne "Tajne vinove loze", gde tumače glavne likove, Veru Smiljanić i Vuka Tomovića.

Razrešenje misterije u seriji zanima sve gledaoce, a Vojin priznaje da je veliki pritisak javnosti na glumce da otkriju detalje.

Naime, glumac je ispričao kako su učiteljice i roditelji dece u školi u koju idu njegove i Slobodine naslednice, bliznakinje Vera i Mila, došli na ideju da saznaju ono što sve zaima.

- Neke učiteljice i neki roditelji, koji imaju decu koja idu sa našom decom u školu, molila su decu da nas uveče pred spavanje nekako razmekšaju, da im kažemo ko je ubica u prvom delu serije, da im kažemo o čemu se radi. Mi smo to izdržali, izdržaću i sada - rekao je Vojin za RTS.

Podsetimo, u novoj sezoni "Tajne vinove loze" pojaviće se novi likovi, a navodno će Verinu majku glumiti Dragana Mićalović, Slobodina mlađa sestra.

Kako smo ranije pisali, snimanje serije pauzirano je, dok se članovi glumačke ekipe nisu testirali, jer je Sloboda bila zaražena korona virusom.

Video: Slobodu Mićalović Zvonko Bogdan razgalio pesmom, pa zapevala sa njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA