≫ 

Marina žestoko nakon Darkovih reči da je odnela stvari iz kuće: Sve sam ja i donela!

- Iz kuće nisam iznela ništa što predhodno nisam unela i što mi roditelji nisu priuštili. Ne bih dalje komentarisala ništa samo zbog Alekseja - izjavila je Gagićeva

  • 15
Marina Gagić, Darko Lazić, Brestač Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Nakon što je Marina Gagić tužila Darka Lazića za alimentaciju, pa potražuje da plaća 500 evra mesečno, pevač je izneo optužbe na račun bivše partnerke.

Naime, kako je istakao, Marina od njega ne potražuje imanje, odnosno ništa što ima veze sa imovinom, ali je iz kuće u Brestaču u kojoj su zajedno živeli iznela sve stvari.

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je nepokretna imovina koju su, kada se Marina preselila u Brestač, kupili njeni roditelji.

- Marinini roditelji su kompletno opremili kuću u Brestaču kada je ona ostala trudna. Želeli su da im pomognu da se skuće budući da je dete bilo na putu a da su oboje bili bez posla. Darko se oporavljao nakon udesa, nije radio, a ćerka im je bila u drugom stanju - govori dobro obavešten izvor za Telegraf Jetset i dodaje:

- Neposredno pre Marinog i Darkovog raskida u kuću su došli izvršitelji zbog njegovog duga prema Ani Sević i neisplaćenih alimentacija. Tada su popisali sve te stvari koje su njeni roditelji kupili. Malo nakon toga, Darko i Marina su raskinuli i ona je odlučila da iznese sve što je donela kako stvari ne bi zaplenili izvršitelji.

Kako bismo proverili navode do kojih so došli pozvali smo Gagićevu, koja je jasno potvrdila ove navode.

- Iz kuće nisam iznela ništa što prethodno nisam unela i što mi roditelji nisu priuštili. Ne bih dalje komentarisala ništa samo zbog Alekseja, da dete sutra ne čita. Inače, imala bih svašta da kažem - rekla je Marina za Telegraf Jetset.

Podsetimo, Darko Lazić i Marina Gagić ukoro će se naći na sudu nakon što ga je ona tužila za alimentaciju. Naime, ona potražuje 500 evra i starateljstvo nad njihovim zajedničkim sinom Aleksejem.

Video: Sin uopšte ne traži da ide kod Darka, a mi uskoro imamo prvo suđenje: Prvi intervju Marine Gagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    8. oktobar 2021 | 15:41

    Covek koji ne brine o svojoj deci,za mene je jedna velika nula.Ne vredi apsolutno nista.

  • Vesna

    8. oktobar 2021 | 15:40

    Kako te bre covece nije sramota ,da pricas nesto tako o majci svog deteta.Pa naravno da ce uzeti sve ono sto je ona unela.Nece valjda tebi da ostavi.

  • Zlatko

    8. oktobar 2021 | 15:38

    aha ma kako da ne...trebala da mu ostavi ono sto su njeni kupili....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA