≫ 

Kalezić o Tomi: Vozio je automobil bez dozvole, umesto na poligon, otišao je u kafanu

Legendarni pevač je vozio automobil, ali nikada nije položio vožnju

  • 10
Zoran Kalezić, Toma Zdravković Zoran Kalezić, Toma Zdravković, Foto: ATA Images, Youtube/Toma Zdravković

Film "Toma" Dragana Bjelogrlića koji trenutno puni bioskopske sale u Srbiji, ponovo je oživeo lik legendarnog šansonjera i doneo nam pregršt priča o Tomi Zdravkoviću koje do sada nismo imali prilike da čujemo.

Tomin dugogodišnji prijatelj i kolega Zoran Kalezić, otkrio je sada "Tomine tajne" o kojima nikada ranije nije pričao. Jedna se tiče činjenice da je Toma vozio bez vozačke dozvole.

- Vozio je automobil, ali nikada nije položio. Smatrao je da mu ne treba ako zna da vozi. Tad je bilo završeno da mi položimo, ja prvi vozio, došao red na njega, a on kaže: "Poligoni, krompiri". Umesto da ode na poligon, on je video jednu kafanu, ušao u jednosmernu s komšijom i rekao mu da idu da popiju -  rekao je Zoran.

Kalazić je ispričao i da ga je jednom prilikom Toma pozvao u tri ujutru da odu do kazina u Pančevo, a kada ga je odbio krenuo je sam.

- Posle sat zove me rođak, isto Kalezić, načelnik na Hirurškoj klinici i kaže: "Dođi po ovog tvog, zakrpili smo ga". Ja dođem, njemu noga u gipsu, glava zamotana, samo mu je nos štrčao - ispričao je Zoran.

- On me tada napao: "Vidiš šta si mi uradio, je l' vidiš?". Kažem mu da nisam ja kriv što je prošao kroz crveno kod Londona i trolejbus ga udario. Srećom, imao je jak auto, pa je preživeo - rekao je Kalezić za Republiku.

Video: Joksimović otkriva detalje sa snimanja filma o Tomi: Kad smo snimali Ljiljanu svi su plakali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratar

    10. oktobar 2021 | 19:45

    Samo u srbiji se uzdizu pijanice.

  • DARKO 100%

    10. oktobar 2021 | 19:45

    Sad ce mu doci posthumno prekrsajna prijava sto nije imao vozacku,ovo je zemlja cuda

  • Саша

    10. oktobar 2021 | 20:27

    Калезићу тужибабо

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA