≫ 

Ana Nikolić na Voždovcu oštetila tri parkirana automobila

Povređenih lica nije bilo, a alko-test je pokazao da li je Ana imala alkohol u krvi

  • 13
Ana Nikolić Ana Nikolić, Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić navodno je izgubila kontrolu nad vozilom i na parkingu oštetila tri parkirana automobila, nakon čega je policija pevačici navodno uradila alko-test.

U dva sata nakon ponoći, 9. oktobra, u Ribničkoj ulici na Voždovcu, Ana je navodno svojim automobilom marke "Mercedes" nemačkih tablica, prednjom desnom bočnom stranom, udarila automobil "Škoda fabia" koji je bio parkiran.

Pevačica je nakon toga nastavila vožnju dalje i prednjim desnim delom udara još jedan automobil koji je bio parkiran marke "Suzuki svift", navodi Blic. Vozilo u koje je udarila Ana, navodno je od siline, udarilo u parkirani automobil marke "Golf".

Povređenih lica nije bilo, a alko-test je navodno pokazao da Nikolićeva nije imala alkohol u krvi.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive, na broj poznat redakciji, a Anin PR rekao nam je da navodno ne uspeva da stupi u kontakst sa pevačicom.

Podsetimo, Ana je dan ranije, 8. oktobra, objavila fotografiju sa misterioznim muškarcem, kako smo već pisali, reč je o električaru Dejanu Nikoliću koji je još uvek zakonski oženjen i ima dvoje dece, a komšinica mu je pevačica Ana Sević.

Nedugo nakon što smo otkrili ko je čovek u čijem krilu se slikala Ana došli smo i do njegove supruge Vlanetine Spajić koja je sa Nikolićem već 8 godina u braku.

- Dejan Nikolić čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj - rekla je ona i dodala da Dejan izbegava odlazak na sud.

Video: Tara Simov sa dečkom Ane Nikolić u ludoj vožnji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA