≫ 

Ne treba joj Lazić da bi profitirala: Marina nakon raskida zarađuje i do 3.000€ mesečno

- Otkako nije sa Lazićem, njoj je broj pratilaca na društvenoj mreži porastao, pojavljuje se u medijima, pa je to postalo zanimljivo mnogima da joj ponude saradnju - navodi izvor

  • 5
Darko Lazić, Marina Gagić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Marina Gagić profitirala je nakon raskida veridbe s Darkom Lazićem. Ona, otkako više nije s pevačem, živi od reklama na Instagramu. I to, kako kažu njeni pprijatelji, odlično zarađuje, čak i do 3.000 evra mesečno.

- Otkako nije sa Lazićem, njoj je broj pratilaca na društvenoj mreži porastao, pojavljuje se u medijima, pa je to postalo zanimljivo mnogima da joj ponude saradnju. Sudeći prema njenom profilu, ona je prvo počela da reklamira jedan butik u Novoj Pazovi, ali se sad spisak klijenata proširio - započeo je izvor.

- Marina je, što bi rekli oni koji je poznaju, na pravi način iskoristila popularnost koju je stekla kao bivša verenica, ali i majka sina Darka Lazića. Dok je bila u vanbračnoj zajednici sa folkerom, koji je već uveliko u vezi s koleginicom Barbarom Bobak, Gagićeva se nije eksponirala. Ni u medijima, niti previše na Instagramu. Ona se posvetila porodičnom životu, a Lazić je bio taj koji je zarađivao - rekao je izvor za Kurir

- Stvari su se promenile nakon što je rešila da ga ostavi, jer više nije htela da trpi njegove poroke, prevare i bahat način života. Postala je blogerka, a reklame se samo nižu. Sada na svom profilu preporučuje, osim garderobe, i šminku, restorane, smeštajne kapacitete van Beograda i druge stvari - navodi izvor i dodaje:

- Neke objave deli na stori i, kako kažu upućeni, cena je oko 500 evra, dok su objave na zidu profila, koje trajno ostaju i do 1.000 evra. Iako sada lepo zarađuje, Marina neće odustati da natera bivšeg da izmiruje svoje obaveze - zaključio je izvor za Kurir.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marinom, kako bismo proverili ove navode, ali do objavljivanja teksta nije odgovarala na naše pozive.

Ona tvrdi da Lazić ne viđa često dete i ne daje mu novac, zbog čega je rešila da ga tuži. Gagićeva traži puno starateljstvo i mesečnu alimentaciju u iznosu od 500 evra. Prvo ročište je za nešto manje od mesec dana.

- Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti. Čujemo se samo zbog deteta, dogovaramo se isključivo o Alekseju. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega, a sve ostalo ćemo na sudu - izjavila je nedavno Marina za Telegraf Jetset.

Video: Sin uopšte ne traži da ide kod Darka, a mi uskoro imamo prvo suđenje: Prvi intervju Marine Gagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA