Tara progovorila o Aninom "dečku": Znam da je oženjen, ali mi nije rekao da ima devojku

- Deajn ima prijatelje sa estrade, on je čovek koji se kreće po gradu, izlazi i boravi u Beogradu... - rekla nam je Tara

  • 8
Zadruga 4, Finale Tara Simov, Foto: Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov progovorila je o odnosu sa navodno novim dečkom pevačice Ane Nikolić, Dejanu Nikoliću, kog, kako tvrdi, poznaje dugi niz godina.

Tara na svom Instagram profilu ima snimak, iz februara 2019. godine, nastao tokom vožnje sa Aninim navodnim dečkom po Beogradu.

Ona nam je sada ispričala kako je upoznala Dejana, otkrila je detalje njihovog druženja, kao i neke detalje o njegovom životu.

- Poznajm ga jako dugo i dugo se družimo. Da je sa Anom, verovatno bi me moj drug zvao i rekao: "E, razveo sam se, imam devojku". (smeh) Ne ulazim u Dejanov bračni život, niti pričam o njihvom braku, mislim da je to neka privatna stvar, ni ja ne pričam neke detalje ne bih svojih odnosa. Ne bih komentarisala njegov odnos sa njegovom suprugom, samo kažem, znam da je čovek oženjen. Naše teme su putovanja, automobili i životinje, nekad i gradski tračevi (smeh) - rekla je Tara za Telegraf Jetset.

- Imali smo neko zajedničko društvo, znamo se 7, 8, godina. Njegov jako blizak prijatelj je moj najbolji prijatelj, njega sam upoznala preko svog najboljeg druga. Dejan je opičen, pozitivno lud, šali se, harizmatičan, voli životinje, voli decu, voli da popije, da se zeza, da uživa, normalan čoveki kao i svi mi. Šokirala sam se kad sam ga videla u novinama, on nije takva osoba, čuva privatnost za sebe, provodi vreme sa porodicom i prijateljima - objasnila je.

- Nikada nisam upoznala njegovu suprugu, ali on jeste moje momke koji su prošli kroz godine i godine našeg druženja, znao je i mog bivšeg verenika. Stavrno ga volim i poštujem - kazala je Simova, a na pitanje da li je istina da se Dejan voli da se druži sa poznatim ličnostima, Tara kaže:

- Pročitala sam da voli da se druži sa poznatima, ali mene je upoznao kada nisam bila poznata. Znam da ima blisku drugaricu sa estrade, pevačica, da je sa njom dobar dugi niz godina i da se stvarno druže, tu devojku i ja gotivim. Generalno ima prijatelje sa estrade, Dejan je čovek koji se kreće po gradu, izlazi i boravi u Beogradu, tako da nije ništa čudno što poznaje nekog poznatog.

- Ranije smo često izlazili, ali poslednje dve godine ja sam po rijalitijima, naš zajednički prijatelj je otputovao, nije tu već nki period, malo manje izlazimo sada. Čuli smo se nakon ovih vesti o Ani, ali nismo pričali o tome ništa - zaključila je ona.

Podsetimo, nakon zajedničke slike Ane i Dejana, oglasila se i njegova supruga Vlanetina Spajić koja je sa Nikolićem već 8 godina u braku.

- Dejan Nikolić čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj - rekla je ona za Telegraf Jetset i dodala da Dejan navodno izbegava odlazak na sud.

Video: Tara Simov sa dečkom Ane Nikolić u ludoj vožnji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jezivo

    11. oktobar 2021 | 19:12

    Poznaju se 7,8 godina a ona ima 21. On stotku odprilike.

  • baba smilja iz darosave

    11. oktobar 2021 | 18:27

    ono kad ti je IQ jednak temperaturi mrznjenja vode

  • DARKO 100%

    11. oktobar 2021 | 18:19

    Nemam inspiraciju za vas ,sorry

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA