Jelena mesecima muči Ivana? "Umalo mu je odgrizla nos, dok je plakao ona se smejala"

- Ivan je sada njena žrtva, predmet njene bolesne mašte - rekao je izvor

  • 1
Ivan Marinković i Jelena Ilić

Ivan Marinković i Jelena Ilić, Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Bivšeg rijaliti učesnika Ivana Marinkovića prethodne noći navodno je makazama povredila devojka Jelena Ilić koja bivšeg muža Goce Tržan navodno mesecima unazad muči i maltretira.

Jelenin bivši prijatelj tvrdi da ona navodno ima ozbiljne probleme i da je slične uskobe imala sa bivšim momcima.

- Jelena ima teške psihičke probleme. Ona je u spoljašnjem svetu poznata po tome što je svakog svog dečka tukla, maltretirala i navodila na užasne stvari. Imala je jednog sa kojim je bila pola godine, šta je ona njemu radila... - rekao je izvor.

- Skidao joj je zvezde sa neba, bio najbolji momak na svetu, a ona ga umalo nije ubila. Naime, tokom jedne svađe gađala ga je punom flašom vina u glavu - rekao je njen bivši prijatelj.

- Pogodila ga je nezgodno i on je zadobio naprsnuće lobanje, potres mozga i život mu je visio o koncu. Jelena nije pokazala trunku kajanja. Dok je on bio u bolnici, ona je prijateljicama rekla kako ga je odalamila i kako je jaukao i plakao, a ona osećala moć jer mu je život zavisio od njenog poziva Hitnoj pomoći, koju je pozvala tek kada je videla da obimno krvari - tvrdi izvor.

- Ivan je sada njena žrtva, predmet njene bolesne mašte. Počela je da mu pravi pakao od života, malo pomalo i ona će njega ubiti ako ne pobegne od nje. Videla je da on može dosta da trpi, da toleriše njene užasne stvari. Nju loži da ispituje koliko bola neko može da podnese - rekao je izvor za "Espreso".

Jelenin bivši prijatelj ispričao je šta se navodno dešavao između Ivana i Jelene.

- Jelena je Ivanu umalo odgrizla pola nosa. Nakon toga ga je udarala šakama po rukama i napravila mu modrice koje su ravne saobraćajkama. Lice mu je prekriveno ogrebotinama, koje su duboke i ostavljaju ožiljke. Dok je Ivan plakao sa krvavim nosem i izgrebanim licem da mu donesu alkoho, Jelena se smejala od zadovoljstva i pitala ga da li želi još - rekao je Jelenin bivši prijatelj i dodao:

- Lice mu je prekriveno ogrebotinama, koje su duboke i ostavljaju ožiljke. Dok je Ivan plakao sa krvavim nosem i izgrebanim licem da mu donesu alkohol, Jelena se smejala od zadovoljstva i pitala ga da li želi još. Ukoliko se ovaj rijaliti uskoro ne završi, Jelena neće stati sa ispitivanjem koliko Ivan može da podnese maltretiranja - govori izvor koji je navodno bio blizak sa ovim parom.

Video: Hteo sam preko Miljane da ispadnem žrtva, a oko deteta ćemo se dogovoriti: Ivan Marinković će uskoro postati otac, a njegova izjava je neverovatna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan R

    12. oktobar 2021 | 11:41

    Bivši muž Goce Tržan i rijaliti igrač. Obrazovan neki čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA