≫ 

Miljkovići opremaju novi stan! Imaće kraljevski krevet, a jedna stvar je zabranjena

- Sve ćemo to da snimimo jer želimo sa vama da delimo sve lepo što nam se dešava - rekao je Miljković

  • 33
Luna Đogani, Marko Miljković Luna Đogani, Marko Miljković, Printskrin: Youtube/Sikter Tube

Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su svojim pratiocima da se spremaju za preseljenje u novi stan, da su počeli sa opremanjem i da se useljenje očekuje do kraja godine. Oni su otkrili i nove detalje enterijera svog porodičnog gnezda.

Na zajedničkom Jutjub kanalu snimili su trenutke kada su sa svojom ćerkom Mijom krenuli u salon nameštaja kako bi izabrali ono što im je potrebno.

- Trenutno nam je prioritet da nađemo kauč i krevet. Bitno nam je da imamo gde da spavamo i leškarimo do mile volje. Važno nam je da to bude lepo, zanimljivo na oko, da se uklopi sa ostatkom nameštaja, ali i da bude dobro, kvalitetno, kao i da se uklopimo u cenu. Ja bih najviše volela da sve to bude u kraljevski plavoj boji - ispričala je Luna, a onda je Marko dodao:

- Već smo angažovali čoveka koji nam radi stolariju. Sve ćemo to da snimimo jer želimo sa vama da delimo sve lepo što nam se dešava, a ovo su nama jako važne stvari. Već je projektovano sve što ima veze sa ulaznim delom, garderoberom u hodniku i spavaćoj sobi, ali i prostor oko TV-a i kuhinja."

Njih dvoje se raduju svom novom početku, a ključeve od stana uskoro bi trebalo da im budu predate.

- Čekamo dan kad će nam dati ključeve novog stana jer zgrada još uvek nije useljiva. Kako smo se dogovorili sa investitorom, krajem novembra bi trebalo da dobijemo ključeve, a onda kreće pun gas da ubacimo sve ono što smo kupili. Trebalo bi da se uselimo polovinom decembra ili najkasnije za Novu godinu - rekao je Miljković, što je Đoganijeva ispratila rečima:

- To će biti taman naš novi početak. Tad će sve da bude sjajno, cakum-pakum.

Tokom odabira, Luna se oduševila jednom ugaonom garniturom, a prilikom odabira boja, dopala joj se Markova ideja da bude smaragdno zelena.

Potom se Đoganijevoj dopao orman za spavaću sobu sa ogledalima, što joj je Marko izričito zabranio.

- Ogledala su zabranjena u spavaćoj sobi. Nema ogledala tamo gde se spava - rekao je Marko, a Luna ga je onda podržala rekavši da ogledala svakako nisu dobra, jer ostaju tragovi kada se vrata otvaraju.

Potom su zajedno izabrali bračni krevet, kojim su se oboje oduševili, a Mia je sve vreme spavala u kolicima. Inače, priča se da novi stan Lune i Marka košta čak 160.000 evra.

Kako su Luna i Marko birali nameštaj za svoj novi dom, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Ovako Luni Đogani počinje jutro: Mala Mia se istopila dok je majka ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rijaliti zvezde

    13. oktobar 2021 | 19:41

    "Zelimo sve sa vama da podelimo"... jer ne znamo kako drugacije da zaradimo za 'leba, osim da svoju intimu delimo sa nepoznatim ljudima.

  • Срећно

    13. oktobar 2021 | 15:00

    Срећно Миљковићи,да вам стан буде најчаробнији и јединствен јер ће бити опремљен најлепшом бајком коју живите са својом ћеркицом.

  • Ivana

    13. oktobar 2021 | 14:59

    SVU SREĆU U NOVOM STANU VAM ŽELIM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA