≫ 

Ima milione, a kupuje na buvljaku: Ne zanima me kad kažu da sam se obukla kao seljanka

- Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku, a ni danas nemam ništa protiv i ne stidim se toga -rekla je Suzana

  • 7
Suzana Jovanović promocija Foto: ATA Images

Pevačica Suzana Jovanović slovi za skromnu ženu na našoj estradnoj sceni.

U prilog ovim tvrdnjama govori činjenica da ne troši hiljade evra na skupu i markiranu garderobu. Za razliku od njenog supruga Saše Popovića koji vozi automobil od 150 000 evra, pevačica sa ponosom ističe da garderobu kupuje po buvljoj pijaci:

- Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku, a ni danas nemam ništa protiv i ne stidim se toga. Modni kreatori te hvale samo ako im daš novac, a ako nemaju korist od tebe i ako ne sarađuješ sa njima, oni te pljuju - izjavila je svojevremeno Suzana, i priznala da joj se ne dopada to što se u Zvezdama Granda ne bave više pesmom nego garderobom.

- Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su ispeglani, čisti i uredni, a ne da vrište marke sa njih - objasnila je.

Inače, Suzana je žena kojoj pevačice možda i najviše zavide, ali ona priznaje da to što je uvek nasmejana ne znači i da je uvek srećna.

- Kada sam bila u najvećoj patnji, bolu i tuzi, niko to nije znao, smehom sam sve rešavala. Svi misle da ja nemam probleme, a imam ih i te kako. Samo mrtav čovek nema probleme - istakla je supruga Saše Popovića.

Video: Ovo su njihovi naslednici: Suzana Jovanović i Saša Popović prvi put u javnosti sa decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🌞

    13. oktobar 2021 | 17:39

    Tako je Suzo 💯 neko normalan da nešto kaže. Kake veze ima markirana gardaroba sa pevanjem.👍🤷‍♀️

  • Vesna

    13. oktobar 2021 | 18:04

    Bravo Suzana ! Prosto sam odusevljena skromnoscu, deluj licnim primerom, obicno tako kazu !

  • Če

    13. oktobar 2021 | 19:22

    To Suki a ne ko Karleusa 3000 e 5000e.Preko sve mi je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA