≫ 

Tomović: Gde ste, javne ličnosti, da podržite braću i sestre na KiM? Sram vas bilo

Vladimir je poznat po svom britkom jeziku, te je tako i ovom prilikom rešio da iznese svoje mišljenje povodom nemilih događaja u Kosovskoj Mitrovici

  • 40
Vladimir Tomović, Kosovska Mitrovica Foto: Nikola Tomić, Tanjug/AP/Bojan Slavković

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović prokomentarisao je nemire na Kosovu i Metohiji na svom Instagram nalogu i tom prilikom istakao da mu niko neće zabraniti da bude ono što jeste i što su mu bili preci.

Naime, Vladimir je poznat po svom britkom jeziku, kao i neko ko ima svoj stav, te je tako i ovom prilikom rešio da iznese svoje mišljenje povodom nemilih događaja u Kosovskoj Mitrovici.

- Da se razumemo... Žao mi je svih ljudi koji pate, nevažno je koja su boje kože i rase. A sada me dobro poslušajte lažn dobročinitelji i humanitarci! Da se ovo što se braći i sestrama na Kosovu i Metohiji dešava bilo kome na kugli zemaljskoj, jedva biste dočekali da napišete: "Podrška i pravda za za nesrećni narod". I to sve sa emotikonima tuge i suzama u očima - deo je objave.

- Gde ste javne ličnosti? Bojite se da ne dobijete nekog hejtera koji će vam napisati morbidnu poruku u inboksu ili vas otpratiti sa društvenih mreža? Bojite se da vam neće doći na nastupe? Stid i sram vas bilo! meni nikada neće zabraniti da budem ono što jesam i što su mi bili preci. Kosovo je Srbija - napisao je Tomović.

Podsetimo, stravičnom zvuku eksplozije, ali i scenariju svedočili su danas Srbi sa Kosmeta, iz Kosovske Mitrovice i Zvečana koji su, jutros oko 9 časova napadnuti od strane Kosovske policije i pripadnika ROSU.

U pucnjavi u Zvečanu teško su ranjena dva muškarca. Jedan je udaren tupim predmetom, drugi je Srećko Sofronijević (36), kome su pucali u leđa, a koji se sada nalazi u KBC Kosovska Mitrovica i u stabilnom je stanju.

Pripadnici Kosovske policije za ekonomski kriminal i carine zatvorili su više prodavnica u severnom delu Kosovske Mitrovice i okolnim mestima i na taj način izazvali reakciju žitelja tog grada, koji su kamionima i vozilima blokirali pojedine gradske ulice i raskrsnice.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, rekao je da je ovo 7. put da pripadnici ROSU, do zuba naoružani, upadaju na sever KiM i sukobljavaju se sa golorukim srpskim narodom.

Objavu Vladimira Tomovića, ali fotografije nereda iz Kosovske Mitrovice, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Kopaću kanale, ali ne idem u Zadrugu! Evo šta imam da kažem o Ivani, Staniji i Ša: Vladimir Tomović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    13. oktobar 2021 | 20:48

    Čestitam Tomoviću

  • 123

    13. oktobar 2021 | 20:47

    SRBENDO !!! Ziv bio

  • Putin R.S

    13. oktobar 2021 | 20:59

    Bravo Vladimire. Ja te ne podnosim zbog drugih stvari, ali za podrsku kao i otvoreno izjasnjavanja da si Srbenda svaka ti cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA